Κωστής Μαραβέγιας: Δεν πίνω καθόλου αλκοόλ, είμαι vegan και μπορώ να πω ότι έχει βελτιωθεί η ζωή μου

Κωστής Μαραβέγιας: Δεν πίνω καθόλου αλκοόλ, είμαι vegan και μπορώ να πω ότι έχει βελτιωθεί η ζωή μου

Ο καλλιτέχνης εξέφρασε την επιθυμία να κάνει παιδιά με την Τόνια Σωτηροπούλου

Χωρίς φόβο μην εκτεθεί απάντησε ο Κωστής Μαραβέγιας στις ερωτήσεις που του έγιναν στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το τέλος του «Δυνατά» και την νέα εκπομπή, την επιθυμία να γίνει μπαμπάς και το ευτράπελο λίγο πριν τον γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου. Παράλληλα, εξήγησε τι έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια στη διατροφή του.

«Ήταν πάρα πολύ ωραία στην εκπομπή Δυνατά. Στην αρχή, είχα λίγο άγχος γιατί είχε πολλές κάμερες. Ο ρόλος μου ήταν πολλαπλός και πιο απαιτητικός. Στην πορεία της εκπομπής αισθάνθηκα άνετα και αυτό που κέρδισα περισσότερο από όλα ήταν, η αγάπη μου για όλους τους συνάδελφους που γνώρισα. Η εκπομπή δεν θα συνεχιστεί την επομένη σεζόν.

Κάνω συζητήσεις για άλλες εκπομπές. Μου αρέσει πολύ ο δρόμος, το ταξίδι και το εξωτερικό γύρισμα. Οτιδήποτε έχει σχέση με αυτά δίνω την ψυχή και την καρδιά μου. Δεν θα μπορούσα να είμαι σε ένα πλατό σε καθημερινή βάση. Για την επομένη σεζόν υπάρχουν σχέδια και συζητήσεις με τη δημόσια τηλεόραση, άλλα είναι νωρίς ακόμα», είπε αρχικά ο Κωστής Μαραβέγιας.

Ο Κωστής Μαραβέγιας είπε στη συνέχεια: «Πάντα παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης. Μου έχει μείνει από παλιά αυτό. Επειδή έχω σπουδάσει μαθηματικά και στατιστική, παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης και βρίσκω ενδιαφέρον στο πώς εξελίσσονται. Η τηλεόραση έχει χάσει ένα μέρος του κοινού της, επειδή αυτό έχει στραφεί στις πλατφόρμες. Την πρωτοχρονιά κάναμε 14% τηλεθέαση και χάρηκα πολύ. Έχουμε κάνει και χαμηλότερα νούμερα. Θέλει όμως μία ισορροπία, ένα μέτρο. Οι εκπομπές πρέπει να έχουν απήχηση, άλλα δεν πρέπει οι συντελεστές τους να γίνονται “όμηροι”».

Ο Κωστής Μαραβέγιας αναφέρθηκε στη μουσική και στους διαχωρισμούς που γίνονται κατά καιρούς: «Δεν υφίσταται διαχωρισμός ανάμεσα σε έντεχνους και εμπορικούς καλλιτέχνες. Ο μουσικός κώδικας είναι σχεδόν ίδιος. Πρέπει με ένα τρόπο το έντεχνο να πάρει από την ποπ την εξωστρέφεια και η ποπ να πάρει στοιχεία από το έντεχνο. Θα συνεργαζόμουν με κάποιον αμιγώς ποπ η λαϊκό καλλιτέχνη αν υπήρχε το σωστό πλαίσιο. δεν μου αρέσει να βάζω ταμπέλες και να χαρακτηρίζω».

Για την σύζυγό του, Τόνια Σωτηροπούλου, και το γάμο τους, ο Κωστής Μαραβέγιας είπε: «Καμιά φορά οι τίτλοι που γράφονται για έμενα και τη σύζυγο μου, Τόνια Σωτηροπούλου, είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι. Αυτό δεν με ενοχλεί, όμως δεν πιστεύω ότι χρειάζεται κάπου. Είναι κατανοητό να θέλει να μάθει κάποιος πράγματα για κάποιον που θαυμάζει, ακόμα και από κουτσομπολιό. Καμία φορά όμως αυτό περνάει το όριο.

Λίγο πριν το γάμο μου, με πήρε τηλέφωνο μία φίλη μου να με ρωτήσει κάτι για μουσική. Είχε ξεχάσει ότι παντρεύομαι. Ο γάμος μας με την Τόνια ήταν τόσο αυτοσχέδιος, που δεν του δώσαμε μία επική διάσταση. Ήταν ένα πάρτι μεταξύ μας. Θέλω να γίνω μπαμπάς και το βλέπω σαν εικόνα στο μέλλον. Αγαπώ πολύ τα παιδιά. Δεν με νοιάζει να είμαι χαζομπαμπάς. Θέλω να είμαι καλός μπαμπάς και η προτεραιότητα μου να είναι τα παιδιά μου».

Τέλος, ο Κωστής Μαραβέγιας αναφέρθηκε στις διατροφικές συνήθειές του, και στο νέο μουσικό βήμα του: «Τα τρία τελευταία χρόνια έχω αλλάξει τις διατροφικές μου συνήθειες. Δεν πίνω καθόλου αλκοόλ, είμαι vegan και μπορώ να πω ότι έχει βελτιωθεί η ζωή μου σε πολλαπλά επίπεδα. Ετοιμάζω πολλές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα».