Βίκυ Πρωτογεράκη: «Δεν θεωρώ ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι παιδόφιλος»

Βίκυ Πρωτογεράκη: «Δεν θεωρώ ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι παιδόφιλος»

«Βεβαίως και θα τον υπερασπιζόμουν στο δικαστήριο»

Συνέντευξη στην κάμερα του Open Weekend έδωσε η ηθοποιός η Βίκυ Πρωτογεράκη το πρωί της Κυριακής και μίλησε μεταξύ άλλων, υπέρ των προφυλακισμένων συναδέλφων της, Πέτρου Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τον Δημήτρη Λιγνάδη τον γνωρίζω πολλά χρόνια, όπως και τον πατέρα του, στεναχωρέθηκα όταν έσκασε όλο αυτό. Ο καθένας, αν είναι άνθρωπος, στεναχωριέται και δεν χαίρεται με όλο αυτό. Πόσο μάλλον όταν ξέρει τον άλλον και πόσο πνευματικός άνθρωπος είναι. Έχει τεράστια μόρφωση ο άνθρωπος αυτός που δεν την έχει ο καθένας. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει πραγματικά χειρότερα πράγματα και έχουν απαλλαχθεί. Δεν έχει ασχοληθεί κανείς ποτέ μαζί τους».

«Βεβαίως και θα τον υπερασπιζόμουν στο δικαστήριο γιατί δεν θεωρώ ότι είναι παιδόφιλος. Αυτό που λένε. Πηγαίνετε στην Κουμουνδούρου, πηγαίνετε στην πλατεία Καραϊσκάκη και ελάτε να μου πείτε. Αν πάτε εκεί θα σας απαντηθούν πολλά σχετικά με όλα όσα έχουν ειπωθεί» συμπλήρωσε η Βίκυ Πρωτογεράκη μιλώντας στη δημοσιογράφο Πέννυ Καβέτσου και στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...