Ιωάννα Τούνη: Άγριος τσακωμός Μικρούτσικου – Πουλόπουλου – «Βγαίνω από τα ρούχα μου» – «Ντύσου»

Ιωάννα Τούνη: Άγριος τσακωμός Μικρούτσικου – Πουλόπουλου – «Βγαίνω από τα ρούχα μου» – «Ντύσου»

Πολλές αντιδράσεις για το βίντεο της γνωστής influencer

Με αφορμή το βίντεο που ανάρτησε η Ιωάννα Τούνη, στο οποίο έβαλε τα κλάματα για τα σχόλια που έλαβε μετά την απώλεια της μητέρας της, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έγινε χαμός. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέβασαν την ένταση για τα καλά.

«Έχουμε μια παθολογία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυριαρχεί η ρητορική μίσους… Είναι μία από τις ελευθερίες που καταντά ελευθεριότητα του διαδικτύου. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να το λύσουν αυτό», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος αρχικά, ενώ ο Γιάννης Πουλόπουλος εξερράγη λέγοντας:

«Κάπου ώπα! Εδώ μιλάμε για ένα πένθος. Βγαίνω έξω από τα ρούχα μου! Όσοι έχουμε περάσει αυτό το πράγμα βγαίνουμε έξω από τα ρούχα μας! Δεν είναι αστείο Αντρέα! Στο πένθος πρέπει να υπάρχει σεβασμός, για ποια ρητορική μίσους μου λες»;

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος του απάντησε στη συνέχεια: «Ντύσου! Είναι ρητορική μίσους! Τι είναι αυτό; Το θέμα δεν είναι να βγούμε από τα ρούχα μας ή να φωνάξουμε. Το θέμα είναι να δούμε το πρόβλημα».

Σε μια προσπάθεια να κλείσει το θέμα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε: «Εμένα δεν με ενδιαφέρει ο καθένας τι γράφει. Θέλω να θυμάμαι εγώ με την Ιωάννα την μαμά της που ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και πραγματικά αγάπησα πολύ περισσότερο την Ιωάννα όταν γνώρισα την μητέρα της και θέλω να τελειώσει εδώ».

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...