Βικτώρια Καρύδα: «Προσπαθώ να το παλέψω, δεν μπορώ να το αποδεχτώ»

Βικτώρια Καρύδα: «Προσπαθώ να το παλέψω, δεν μπορώ να το αποδεχτώ»

Η εξομολόγηση της για τη δολοφονία του συζύγου της

Πέρασαν 3,5 χρόνια από όταν ο Γιάννης Μακρής εκτελέστηκε μπροστά στο σπίτι του, στο Πανόραμα της Βούλας. Η σύζυγός του, Βικτώρια Καρύδα κατέρρευσε όταν έμαθε το τραγικό περιστατικό.

Σήμερα, η ίδια εξομολογείται στο Happy Day:

«Ζω με ένα βάρος και μια στεναχώρια εδώ στην Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι χώρα μου αλλά αυτό που συνέβη, που έχασα τον άντρα μου, δεν με βοηθάει να είμαι σε αυτή τη χώρα. Όπου κοιτάξω μου θυμίζει τον άντρα μου. Είναι πολύ δύσκολο αυτό, να ζεις με αυτή την στεναχώρια και αυτόν τον πόνο», λέει η Βικτώρια Καρύδα και συνεχίζει:

«Πιστεύω ότι θα γίνουν όλα με δικαιοσύνη. Πιστεύω ότι εμείς οι άνθρωποι ό,τι κάνουμε το πληρώνουμε. Ο βασικός μάρτυρας μπορεί να μη βρίσκεται εν ζωή, αλλά έχει δώσει τα στοιχεία και αυτό αρκεί. Δεν μας εμποδίζει γιατί έχει δώσει τα στοιχεία που έπρεπε να δώσει. Με τους δικηγόρους είμαστε σε επαφή».

«Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό πάλι από την αρχή, είναι σαν ψυχολογικός πόλεμος. Ζω συνέχεια με αυτή τη στεναχώρια και προσπαθώ να το παλέψω. Δίνω όλη την αγάπη στα παιδιά μου. Ό,τι κάνω στη ζωή μου το κάνω για τα παιδιά και πρέπει να βρω δύναμη. Είναι κρίμα που αντρούλης μου δεν είναι δίπλα μου και δεν μπορώ να αποδεχτώ όλο αυτό που έχει συμβεί», εξομολογείται η Βικτώρια Καρύδα.