Βικτώρια Καρύδα: «Φοβάμαι γιατί δεν έχουν βρει ακόμα ποιος είναι αυτός που έστειλε να σκοτώσουν τον άνδρα μου»

Βικτώρια Καρύδα: «Φοβάμαι γιατί δεν έχουν βρει ακόμα ποιος είναι αυτός που έστειλε να σκοτώσουν τον άνδρα μου»

«Θεωρώ απάνθρωπο το ότι δυο κατηγορούμενοι προβάλλουν κάποιες εντελώς παιδικές δικαιολογίες»

Για τη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, μίλησε η Βικτώρια Καρύδα, δηλώνοντας σίγουρη για το ποιοι είναι οι δολοφόνοι.

«Είμαι απολύτως σίγουρη ότι πίσω από τη δολοφονία του άντρα μου βρίσκονται αυτοί οι δυο Βούλγαροι. Έχω δει τον δολοφόνο του άντρα μου τόσες φορές στο δικαστήριο και κάθε φορά ανατριχιάζω. Ακόμα και ένα μικρό παιδί αν δει το βίντεο, μπορεί να καταλάβει ότι αυτός που είναι κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Γιάννη, είναι το ίδιο πρόσωπο με αυτόν στο βίντεο. Υποφέρω, έχω κουραστεί και φυσικά φοβάμαι ακόμα γιατί οι Αρχές δεν έχουν βρει ακόμα ποιος είναι αυτός που έστειλε τους δυο Βούλγαρους να σκοτώσουν τον Γιάννη» δήλωσε η Βικτώρια Καρύδα.

«Θεωρώ απάνθρωπο το ότι δυο κατηγορούμενοι προβάλλουν κάποιες εντελώς παιδικές δικαιολογίες για να αποδείξουν ότι δήθεν δεν ήταν αυτοί. Αυτό πραγματικά με έχει διαλύσει. Προσπαθώ να μιλάω συνέχεια για το αυτοκίνητο λες και ο κόσμος δεν έχει μάτια και δεν βλέπει ότι αυτός είναι ο δολοφόνος. Λένε ότι δήθεν ήρθαν στην Ελλάδα για βόλτα και για δουλειές και ότι δεν έχουν καμία σχέση με υπόκοσμο. Και ο φίλος του που τον αναγνώρισε γιατί δολοφονήθηκε λίγο πριν το δικαστήριο. Τέρμα οι δικαιολογίες» αναφέρει η Βικτώρια Καρύδα, μιλώντας στη Real News.

Παρακαλούμε περιμένετε ...