Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Το να με συγκρίνουν με τη Βίκυ Καγιά είναι πάρα πολύ σημαντικό

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Το να με συγκρίνουν με τη Βίκυ Καγιά είναι πάρα πολύ σημαντικό

«Οποιοσδήποτε, θα χαιρόταν, αν υπήρχε σύγκριση με κάποιον πιο φτασμένο, με περισσότερη εμπειρία»

Για τον νέο κύκλο του GNTM, τη σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά και τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί, μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

«Η σκέψη μου ήταν από την αρχή θετική, το είδα πολύ θερμά. Γενικά, τα σκέφτομαι πάρα πολύ τα πράγματα, τα υπεραναλύω. Είχα και τη βοήθεια ανθρώπων που εμπιστεύομαι και καθίσαμε, τα συζητήσαμε, τα είδαμε όλα κι είπαμε πως είναι κάτι, που πρέπει να γίνει τη σωστή στιγμή. Επειδή μένω μόνιμα στην Αμερική από το 2010, μου ήταν δύσκολο να πάρω την απόφαση, να τα μαζέψω όλα και να φύγω. Δεν το έκανα τελικά, μάζεψα λίγα», είπε χαρακτηριστικά η πρώην κριτής του διαγωνισμού μοντέλων.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως η καθημερινότητά της άλλαξε πολύ, όταν ήρθε στην Ελλάδα. «Την άλλαξα πολύ την καθημερινότητά μου. Ουσιαστικά, ήρθα εδώ κι έκατσα πολύ καιρό. Οπότε, έπρεπε κάπως να βολευτώ σε μία νέα πραγματικότητα, που για πολλά χρόνια, δεν την είχα ζήσει. Άλλο να έρχεσαι για διακοπές», εξήγησε.

Όσο για τη σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά, το μοντέλο εξήγησε, πως για την ίδια είναι πολύ σημαντικό, καθώς στο ξεκίνημά της τη συγκρίνουν με έναν άνθρωπο, που έχει χρόνια καριέρας στην πλάτη του. «Είναι η πρώτη μου φορά τηλεοπτικά σε ένα prime time show στην Ελλάδα, και το να σε συγκρίνουν με έναν άνθρωπο που έχει χτίσει χρόνια σε αυτό και έχει μια ταυτότητα, είναι πολύ σημαντικό. Οποιοσδήποτε, θα χαιρόταν, αν υπήρχε σύγκριση με κάποιον πιο φτασμένο, με περισσότερη εμπειρία. Τελικά, ήταν ευχάριστο όλο αυτό», ανέφερε.

Όπως είπε, στο GNTM δεν την τράβηξε καθόλου το κομμάτι του ριάλιτι, αλλά αυτό της μόδας και της δημιουργίας. Τέλος, αναφορικά με την προσωπική της ζωή, δήλωσε: «Ποτέ δεν ήταν εύκολο, είναι ένα τίμημα που πληρώνω με το επάγγελμά μου. Είναι αυτό που λες κάτι παίρνω, κάτι αφήνω».