Βίκυ Καγιά: Μόνο ο Γιώργος Καράβας θα παραμείνει στο καινούργιο GNTM

Βίκυ Καγιά: Μόνο ο Γιώργος Καράβας θα παραμείνει στο καινούργιο GNTM

«Θα είναι νέοι άνθρωποι, που δεν έχετε δει στο GNTM στο παρελθόν»

Για την επιστροφή της στο GNTM μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» η Βίκυ Καγιά, τονίζοντας πως είναι βαθιά συγκινημένη.

«Υπέγραψα επίσημα για το GNTM. Κάναμε μία πολύ ωραία συζήτηση με το κανάλι, μία πολύ ωραία συνθήκη και το αποφασίσαμε μαζί. Είμαι βαθιά συγκινημένη από την αποδοχή και την αγάπη, είναι μεγάλη πρόκληση και στοίχημα η ολική επαναφορά. Από ότι φαίνεται, η διάθεση του καναλιού είναι μία ολική επαναφορά μπρος και πίσω από τις κάμερες και πιστεύω θα κάνουμε λίγες διακοπές.

Θα είναι όλο καινούριο, μόνο ο Γιώργος Καράβας θα παραμείνει. Λεπτομέρειες θα ξέρω μετά το Πάσχα. Από ότι ξέρω, δεν θα είναι δίπλα μας η Έλενα Χριστοπούλου. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είναι στο πλάνο. Θα είναι νέοι άνθρωποι, που δεν έχετε δει στο GNTM στο παρελθόν», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Η Βίκυ Καγιά θα ήθελε να ήταν μαζί της στο GNTM ο Θανάσης Κρίκης, κάτι που δεν γνωρίζει ακόμα, ωστόσο ξεκαθάρισε πως ο Λάκης Γαβαλάς δεν θα είναι στο project: «Πάντα συζητάμε ομαδικά με την παράγωγη και τον project manager, εκεί που είναι χρήσιμη η γνώμη μου, την δέχονται με αγάπη. Εκεί που δεν είναι, κάνουν αυτό που ξέρουν».

Παρακαλούμε περιμένετε ...