Δήμητρα Ματσούκα: Πλήρωσα 500.000 δραχμές για να αποσυρθεί εξώφυλλο μου σε περιοδικό

Δήμητρα Ματσούκα: Πλήρωσα 500.000 δραχμές για να αποσυρθεί εξώφυλλο μου σε περιοδικό

Η ηθοποιός αποκαλύπτει τι συνέβη το 2014 και έκτοτε σταμάτησε να φωτογραφίζεται για περιοδικά

Για την απόφασή της να σταματήσει να φωτογραφίζεται για εξώφυλλα περιοδικών μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» η Δήμητρα Ματσούκα, αποκαλύπτοντας ότι το 2004 κατέβαλε ένα μεγάλο ποσό, για να αποσυρθεί φωτογράφιση που δεν της άρεσε.

«Κάπου στο τέταρτο-πέμπτο εξώφυλλο, αυτό συνέβη το 2004, είπα τέλος ως εδώ. Και δεν ξαναέκανα ποτέ. Δεν άντεχα να είμαι έρμαιο αυτής της αγοραίας, ας πούμε, διάθεσης του να πουλήσουμε… Ενώ μέσα οι φωτογραφίες ήταν αντάξιες των ξένων περιοδικών. Δεν μου άρεσε αυτή η εξαπάτηση, γιατί πάντοτε δίναμε τα χέρια, για το τι θα μπει και πάντα έμπαινε κάτι άλλο και πάντα ο ένας κατηγορούσε τον άλλον» είπε αρχικά η ηθοποιός.

Η Δήμητρα Ματσούκα συνέχισε αποκαλύπτοντας: «Ξέρετε τη γνωστή ιστορία, που έχω βγάλει 500.000 δραχμές, για να μην μπει εξώφυλλο. Έγινε ένα εξώφυλλο, που δεν μου άρεσε, μια αντιγραφή εξωφύλλου που είχε κάνει η Μπελούτσι και μου είχαν πει, ότι "αν δεν σου αρέσει, δεν θα μπει, μην ανησυχείς". Λέω "δεν μου αρέσει, δεν θα μπει λοιπόν". Και μου είπαν, ότι "θα μπει, γιατί έχει κοστίσει αυτή η φωτογράφιση". Έφυγα, πήγα στην τράπεζα, πήρα 500.000, γύρισα και όταν έβγαλα τα χρήματα, πετάχτηκαν στην άλλη άκρη του γραφείου, σαν να έβγαζα βόμβα. Τελικά, ξαναέγινε η φωτογράφιση και ήμουν πιο ευχαριστημένη».

Η ηθοποιός τόνισε στη συνέχεια, ότι «δεν το έκαναν επειδή με συμπαθούσαν. Ο λόγος που με καλούσαν στα εξώφυλλα, ήταν καθαρά για το δικό τους καλό» και κατάληξε λέγοντας ότι «το 2004 ήταν ένα εξώφυλλο του Esquire, που με έκανε να πω τέλος. Έγινε κάτι για μένα, χωρίς εμένα».