Αντώνης Κανάκης για το θρίλερ της Πάτρας: Δεν περίμενα ότι ο θάνατος τριών παιδιών θα είναι χρυσωρυχείο για τα ΜΜΕ

Αντώνης Κανάκης για το θρίλερ της Πάτρας: Δεν περίμενα ότι ο θάνατος τριών παιδιών θα είναι χρυσωρυχείο για τα ΜΜΕ

«Κάθε μέρα η τοξικότητα κι ο θυμός είναι όλο και περισσότερος», είπε ο παρουσιαστής για τον θάνατο των τριών κοριτσιών

Μπορεί ο κόσμος στην Ελλάδα να ενδιαφέρεται μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια για τις εξελίξεις με τον θάνατο των τριών παιδιά στην Πάτρα, ωστόσο ο Αντώνης Κανάκης έδειξε να έχει διαφορετική οπτική γωνία, λίγο πριν από την ολοκλήρωση της σεζόν για το Ράδιο Αρβύλα, καθώς θεωρεί ότι υπάρχει υπερεκμετάλευση από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

«Είναι 7+1 εκπομπές με τη σημερινή. Ο λόγος που τελειώνουμε νωρίτερα το Ράδιο Αρβύλα, είναι η δυσκολία που έχει μια σατιρική εκπομπή. Περισσότερο σε επίπεδο δημιουργικότητας, όταν αυτό γίνεται σε καθημερινή βάση. Στενοχωριόμαστε κάθε φορά που φτάνουμε στο τέλος και χάνουμε αυτόν τον αέρα. Περνάμε πάρα πολύ ωραία αυτή τη μία ώρα στο Ράδιο Αρβύλα, όσο κι αν μας δυσκολεύει το να φτάσουμε εδώ» είπε ο Αντώνης Κανάκης και συνέχισε:

«Φέτος όμως πραγματικά υπάρχει μια άλλη όψη στο νόμισμα. Όχι ότι δεν θα στενοχωρηθούμε και πάλι αλλά δεν σας το κρύβω ρε παιδιά συγγνώμη θα ανακουφιστούμε και λίγο γιατί δεν αντέχεται όλο αυτό το γύρω γύρω. Το Ράδιο Αρβύλα είναι μια εκπομπή που πρέπει να ενημερώνεσαι για την επικαιρότητα. Δεν αντέχεται άλλο. Κάθε μέρα η τοξικότητα κι ο θυμός είναι όλο και περισσότερος. Δεν περίμενα ότι ο θάνατος των τριών παιδιών θα είναι χρυσωρυχείο για τα Μ.Μ.Ε σε αυτόν το βαθμό. Υπάρχουν θριαμβευτικές αναρτήσεις για τηλεθεάσεις εκπομπών, που βασίζονται σε αυτούς τους θανάτους. Φτάνει πια, δεν μπορούμε άλλο και δεν θέλουμε να βλέπουμε τα πρόσωπά τους. Είναι μια ανυπόφορη κατάσταση αλλά δεν μπορείς είναι παντού. Πραγματικά δεν αντέχεται αυτή η κατάσταση» σημείωσε ο Αντώνης Κανάκης.