Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Συγκλονισμένος ο κόσμος αφήνει λουλούδια και μηνύματα στο σπίτι – Δείτε εικόνες

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Συγκλονισμένος ο κόσμος αφήνει λουλούδια και μηνύματα στο σπίτι – Δείτε εικόνες

Υπάρχουν επιστολές που ζητάνε μέχρι και την επαναφορά της θανατικής ποινής - Μπαλόνια, κούκλες και καντηλάκια βάζουν οι πολίτες για τα αδικοχαμένα κοριτσάκια

Παραμένει «παγωμένη» και συγκλονισμένη όλη η ελληνική κοινωνία με την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Η μητέρα τους, μάλιστα, κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, που πέθανε 29 Ιανουρίου στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Ο κόσμος δεν μπορεί να αποδεχτεί αυτή την σκληρή πραγματικότητα και πηγαίνει συνεχώς στο σπίτι της οικογένειας και αφήνει από λουλούδια, μέχρι και μηνύματα, με τα οποία ζητάει τη δικαίωση των κοριτσιών, αλλά και την επιστροφή της θανατικής καταδίκης.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, αρνήθηκε τα πάντα στην απολογία της στην ανακρίτρια για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της 9χρονης κόρης της, ενώ ήδη έχει δοθεί εισαγγελική εντολή για την έρευνα των θανάτων και των δύο άλλων κοριτσιών της Μαλένας και της Ίριδας. Είναι πρωτοφανές το γεγονός ότι έφυγαν από τη ζωή μέσα σε διάστημα δυόμιση ετών.

Ο κόσμος αντιδράσεις και περιμένει την τελική διαλεύκανση, αν και έτσι όπως έχει πάει η κατάσταση, μόνο η μάνα και η αδερφή της 33χρονης κατηγορούμενης πιστεύουν ακόμα πως είναι αθώα, καθώς την έχει αφήσει... ξεκρέμμαστη και ο σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκη. Βεβαίως, το σωστό είναι να μην προδικάζουμε τίποτα μέχρι να γίνει η δίκη, εκτός κι αν υπάρξει μια ραγδαία εξέλιξη με κάποια ομολογία.

Παράλληλα, εξετάζεται και τι έχει συμβεί με τον θάνατο της 69χρονης σπιτονοικοκυράς, ενώ το Παίδων εξέδωσε ανακοίνωση ότι ποτέ δεν χορηγήθηκε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα.

Δείτε εικόνες από το σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα: