Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω ζήσει αγριάδα συγκλονιστική από εκπομπή, κανιβαλισμός»

Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω ζήσει αγριάδα συγκλονιστική από εκπομπή, κανιβαλισμός»

«Αναρωτιόμουν τον λόγο που το ζούσα και έπρεπε να περάσω αυτή την τόσο δύσκολη πίστα»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης και η Κρίστελ Καπερώνη βρέθηκαν το πρωινό της Πέμπτης στο πλατό του Breakfast με αφορμή την θεατρική παράσταση στην οποία συμμετέχουν.

Ο γνωστός ηθοποιός, μάλιστα, αναφέρθηκε επίσης από καρδιάς στην περιπέτεια που αντιμετώπισε με τον καρκίνο και επέλεξε να την δημοσιοποιήσει μέσα από τα social media.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντίνοος Αλμπάνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μίλησα ανοιχτά για το πρόβλημα της υγείας μου σε μια στιγμή που ένιωσα εγώ την ανάγκη να το κάνω και πολύ γρήγορα κατάλαβα τη απήχηση έχει αυτό το πράγμα στους ανθρώπους. Πόσοι άνθρωποι βασανίζονται, περνούν αυτά τα προβλήματα και έχουν ανάγκη από μια στήριξη, από μια συμπαράσταση, από ένα βλέμμα και έναν άνθρωπο στον οποίο μπορούν να ακουμπήσουν τις ελπίδες πάνω του».

Όσον αφορά δε τα κακόβουλα σχόλια που δέχθηκε για τις εικόνες με την αλλαγμένη του εμφάνιση στα social media, ο Αντίνοος Αλμπάνης ξεκαθάρισε πως «πρέπει έχουμε λίγη κατανόηση με τους ανθρώπους και όσους κάνουν αυτά τα σχόλια. Εμείς που περνάμε το πρόβλημα, επειδή δεν οφείλουν να ξέρουν για εμάς, καλό είναι να παίρνουμε λίγο χρόνο πριν πούμε κάτι».

«Έχω ζήσει αγριάδα συγκλονιστική να παίζει σε εκπομπή φωτογραφία μου με το ξυρισμένο κεφάλι και να αναρωτιούνται αν τους αρέσει και να λένε «όχι, είναι χάλια». Εγώ ήμουν στο σπίτι και έβλεπα να γίνεται αυτός ο κανιβαλισμός και αναρωτιόμουν τον λόγο που το ζούσα και έπρεπε να περάσω αυτή την τόσο δύσκολη πίστα. Στην πορεία, όμως, καταλαβαίνεις πως οι άνθρωποι δεν έχουν κακές προθέσεις» συμπλήρωσε ο Αντίνοος Αλμπάνης στο πρωινό μαγκαζίνο του STAR.