Βασίλης Ζούλιας: Φιλιππίδης και Λιγνάδης είναι εθισμένοι στο σεξ

Βασίλης Ζούλιας: Φιλιππίδης και Λιγνάδης είναι εθισμένοι στο σεξ

«Είναι και αυτό ένα ταμπού που δεν μιλάει κανείς για αυτό» λέει ο πρώην εθισμένος στα ναρκωτικά σχεδιαστής μόδας

Για το MeToo και για όσα κατηγορούνται ο Πέτρος Φιλιππίδης κι ο Δημήτρης Λιγνάδης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο σχεδιαστής μόδας, Βασίλης Ζούλιας.

«Εξεπλάγην και εγώ όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος. Είχα συνεργαστεί με τον κύριο Φιλιππίδη, είχα κάνει τα κουστούμια σε μια επιτυχημένη θεατρική παράσταση πριν δέκα χρόνια και είχα άψογη συνεργασία μαζί του. Δεν μπορούσα να φανταστώ. Είχαμε και πελατειακή σχέση, γιατί ψώνιζε ρούχα για τη γυναίκα του, την αγαπούσε πολύ» δήλωσε ο Βασίλης Ζούλιας.

«Οι ναρκομανείς και οι αλκοολικοί, γενικά οι εθισμένοι άνθρωποι και οι εθισμένοι στο σεξ άνθρωποι, γιατί είναι και αυτό ένα ταμπού, που δεν μιλάει κανείς για αυτό. Λέω στις εκπομπές, τι με ρωτούν και μένα για τις σεξουαλικές κακοποιήσεις και τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη, δεν παίρνετε ειδικούς γιατρούς, επιστήμονες τι σημαίνει sex addiction; Κάποιοι έπρεπε να σκεφτούν, μήπως αυτοί οι άνθρωποι που μιλάμε εδώ και έναν χρόνο, πάσχουν από αυτή την ασθένεια; Είναι εθισμένοι στο σεξ. Εγώ που είμαι απ’ έξω, βλέπω την παθογένεια» συμπλήρωσε ο Βασίλης Ζούλιας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...