Κώστας Χαρδαβέλλας: Ξεκατινιαστήκαμε με την Αγγελική Νικολούλη

Κώστας Χαρδαβέλλας: Ξεκατινιαστήκαμε με την Αγγελική Νικολούλη

«Στην τηλεόραση έχω κάνει τέρατα για την είδηση»

Στην καριέρα του στην τηλεόραση και τη συνεργασία του με την Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4» ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

«Η Αγγελική Νικολούλη ήταν πολύ καλή αστυνομική συντάκτρια στο "Έθνος" και κάποια στιγμή ήρθε και με βρήκε στα "Νέα" και μου λέει: Θέλω να κάνω κάτι ακόμη, στην τηλεόραση¨". Την πήρα στο "Ρεπορτάζ στην Ομίχλη" και κάναμε μια πολύ καλή συνεργασία, την είχα σαν ρεπόρτερ δική μου. Κάποια στιγμή συγκρουστήκαμε για ένα θέμα, αν έπρεπε να γίνει κλπ… Έφυγε, δεν την απέλυσα και πήγε αμέσως στον ΣΚΑΪ τότε και σε ένα μήνα έκανε την εκπομπή», είπε αρχικά ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

«Η Αγγελική Νικολούλη σήμερα, μετά από τόσα χρόνια, κάνει πολύ καλύτερα την εκπομπή από ό,τι την έκανα εγώ. Η μαθήτρια ξεπέρασε τον δάσκαλο. Κάνει πράγματα στην εκπομπή, που εγώ δεν είχα σκεφτεί να τα κάνω. Είμαστε τώρα φίλοι, την αγαπάω. Κάποια στιγμή βρεθήκαμε και είπαμε εντάξει, φτάνει, δεν έχει νόημα. Ξεκατινιαστήκαμε και ήταν άσχημο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

«Στην τηλεόραση έχω κάνει τέρατα για την είδηση»

«Αυτή η αγωνία για την πρωτιά μπορεί να οδηγήσει σε λάθη;» ρώτησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου τον Κώστα Χαρδαβέλλα. Η απάντηση του δημοσιογράφου ήταν αποστομωτική. «Ναι, έχω κάνει τέρατα για την είδηση. Νιώθω άσχημα τώρα που το θυμάμαι. Αλλά πάνω στην αγωνία μου για να κάνω νούμερα…» παραδέχθηκε ο Κώστας Χαρδαβέλλας