Φίλιππος Σοφιανός: Είχα ακούσει για τον Λιγνάδη ότι του αρέσουν τα αγοράκια

Φίλιππος Σοφιανός: Είχα ακούσει για τον Λιγνάδη ότι του αρέσουν τα αγοράκια

«Ήδη ο Κούγιας την έχει ξεφτιλίσει τη δίκη» λέει ο ηθοποιός

Στις υποθέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» ο ηθοποιός Φίλιππος Σοφιανός.

«Προφανώς η δράση του Πέτρου ήταν πλούσια. Δεν γίνεται ξαφνικά να εμφανίζονται άνθρωποι στο δικαστήριο για να πουν ό,τι τους έρθει στο κεφάλι. Υπάρχει αποχρών λόγος να το κάνουν. Κατά συνέπεια, αυτό δείχνει ένα στίγμα, ένα μήκος κύματος. Δεν στέκεται η αντιπαράθεση του Πέτρου, ότι το έκαναν αυτό, γιατί ήθελαν να συνάψουν ερωτική σχέση μαζί του και εκείνος δεν ήθελε. Να συμβεί σε μια περίπτωση, σε δύο…» ανέφερε αρχικά ο Φίλιππος Σοφιανός και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω ανθρώπους, να θέλεις να τους γκρεμίσεις και να εφεύρεις τέτοια πράγματα από το κεφάλι σου».

Ερωτηθείς αν ο ίδιος είχε ακούσει ποτέ αυτά που καταγγέλλονται για τον Πέτρο Φιλιππίδη, είπε: «Ειλικρινά όχι. Είναι πραγματικά αυτό που λες "πέφτω από τα σύννεφα". Όταν φτάνει ένας άνθρωπος να βγει δημόσια και να καταγγείλει κάτι, το πράγμα θέλει πολύ σεβασμό. Είναι ζόρικο πράγμα και ειδικά σε τέτοια πράγματα... O κόσμος τα κακοβλέπει τα θύματα. Η περιρρέουσα αντίληψη του κόσμου είναι "Τα ‘θελε ο κ…ος σου". Δεν έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα. Αυτή η νοσηρότητα που περιφέρεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι θλιβερή».

«Για τον Λιγνάδη είχα ακούσει ότι έχει αδυναμία στα αγοράκια»

Για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη σημείωσε: «Για αυτόν είχα ακούσει, ότι έχει αδυναμία στα αγοράκια. Το ξέραμε αυτό, ότι είχε αδυναμία στα αγοράκια. Ήταν απορίας άξιο, πως ήταν διευθυντής στη σχολή του Εθνικού... Ο Λιγνάδης είναι ένας άνθρωπος του συστήματος… Σημασία έχει, ότι ένας άνθρωπος που είναι συστημικός δικάζεται από το ίδιο το σύστημα. Ήδη ο Κούγιας την έχει ξεφτιλίσει τη δίκη».

Παρακαλούμε περιμένετε ...