Άρης Πορτοσάλτε: «Ζήλεψε» τον Μητσοτάκη κι έκανε ειδική παραγγελία στον Πετρετζίκη

Άρης Πορτοσάλτε: «Ζήλεψε» τον Μητσοτάκη κι έκανε ειδική παραγγελία στον Πετρετζίκη

Με αφορμή τον χαλβά που έφαγε ο πρωθυπουργός με τον Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν...κέρασε χαλβά με στραγάλι τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το γλυκό εντυπωσίασε όλη την ελληνική αποστολή.

Με αφορμή το μενού του γεύματος των δύο ηγετών, ο Άρης Πορτοσάλτε έκανε ειδική παραγγελία στον σεφ Άκη Πετρετζίκη στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ.

«Άρη έχεις χαιρετίσματα από Άκη Πετρετζίκη» είπε αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου, λέγοντας πως ο σεφ παρακολουθεί την εκπομπή.

«Πες στον Άκη να μας φτιάξει αυτόν τον χαλβά από στραγάλια» πρόσθεσε ο Δημήτρης Οικονόμου.

«Δεν ξέρει αυτή την συνταγή Άκη, ούτε η μαμά του Κωστίδη. Για να μην την ξέρει καταλαβαίνεις ότι αυτό το πράγμα πρέπει να έρχεται από τα βάθη της οθωμανικής αντιλήψεως» ήταν το σχόλιο του Άρη Πορτοσάλτε.

«Θέλω ο Άκης να κάνει μια παραγγελιά»

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Οικονόμου επεσήμανε ότι εφόσον υπάρχει συνταγή ο Άκης Πετρετζίκης μπορεί να την φτιάξει, ενώ η Μαρία Αναστασοπούλου ανέφερε «πρέπει να το φτιάξει ο Άκης σε νέα βερσιόν»

Στη συνέχεια ο Άρης Πορτοσάλτε έκανε μια ειδική παραγγελιά στον σεφ. «Θέλω ο Άκης να μου κάνει μια παραγγελιά, μπορώ; Σιμιγδαλένιο χαλβά με γάλα και καβουρδισμένο κουκουνάρι. Πολίτικος, καβουρδισμένος, ζεστός, τον έφτιαχνε η γιαγιά και η μάνα μου» ανέφερε ο Άρης Πορτοσάλτε.