Άγριες Μέλισσες: Η σπαρταριστή ατάκα του Αιμίλιου Χειλάκη για το σήριαλ

Άγριες Μέλισσες: Η σπαρταριστή ατάκα του Αιμίλιου Χειλάκη για το σήριαλ

Ο ηθοποιός εξήγησε πώς προσέγγισε τον ρόλο του Ακύλα, αφού τον μισεί

Έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά έκανε ο Αιμίλιος Χειλάκης το μεσημέρι της Παρασκευής στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» και η συζήτηση ήταν απολαυστική.

Ο τηλεοπτικός Ακύλας Μεγαρίτης στις Άγριες Μέλισσες αναφέρθηκε στο ρόλο που ενσαρκώνει στην σειρά και όπως είπε, δεν μπορεί με τίποτα να τον συμπαθήσει, ενώ εξήγησε, πως κατάφερε να τον προσεγγίσει. Φυσικά δεν έλειψε και η σπαρταριστή του ατάκα, που έκανε τους πάντες να γελάσουν, αποδεικνύοντας γι΄άλλη μια φορά ότι έχει χιούμορ.

«Εγώ είμαι τεμπέλης γι’ αυτούς τους ρυθμούς. Θέλω τους ρυθμούς του θεάτρου. Πού είναι 5 ώρες πρόβα, να μάθεις ένα κείμενο, που θα κρατάει δυο ώρες κλπ. Την πρώτη μέρα που είχα γύρισμα, είχα προσπαθήσει να μάθω τα λόγια 10ωρου γυρίσματος το προηγούμενο βράδυ. Πήγα με το άγχος όλου του κόσμου. Δεν είπα τίποτα απολύτως, έπαιρνα διαρκώς το κείμενο να το διαβάζω. Συνειδητοποίησα, πως το καλύτερο που έχω να κάνω, είναι στους ρυθμούς αυτούς να αφήνομαι στους εξαίρετους συναδέλφους μου. Όλα αυτά τα φοβερά παιδιά που είναι εκεί με έχουν καλοδεχθεί» ανέφερε αρχικά ο Αιμίλιος Χειλάκης.

«Κάνω ένα ρόλο, που είναι ένα μέρος της ελληνικής κοινωνίας πριν από πολλά χρόνια και μπορεί να υπάρχει ακόμα και τώρα. Ο άνθρωπος που εκμεταλλεύεται καταστάσεις, για να πλουτίσει. Ο άνθρωπος που πουλάει ιδεολογία, για να πλουτήσει και ειδικά την πολύ ακραία ιδεολογία, την οποία δεν την πιστεύει τόσο ο Ακύλας Μεγαρίτης, όσο την χρησιμοποιεί» είπε ο ηθοποιός.

Σε ότι αφορά τη δική του πινελιά στον Ακύλα Μεγαρίτη, ο ηθοποιός τόνισε, πως αυτή εστιάζεται στην τρέλα που έχει ο χαρακτήρας, που υποδύεται στις Άγριες Μέλισσες. «Αυτή είναι η δική μου πινελιά σε έναν ρόλο ο οποίος είναι καλογραμμένος, σε έναν ρόλο που ανήκει σε ένα σασπένς και περιμένεις κάθε φορά να δεις, πού θα φτάσει η σχέση των ανθρώπων του Διαφανίου με αυτόν τον άνθρωπο και νομίζω πως το δικό μου το touch είναι, ότι αυτός ο άνθρωπος, εκεί που είναι πάρα πολύ βίαιος, είναι και πάρα πολύ γλυκός» είπε ο ηθοποιός.

Πώς «άγγιξε» τον Ακύλα Μεγαρίτη αφού τον αντιπαθεί

Ο Αιμίλιος Χειλάκης τόνισε πως δεν συμπαθεί καθόλου τον Ακύλα Μεγαρίτη και για να μπορέσει να προσεγγίσει τον χαρακτήρα του, ακολούθησε άλλη τακτική. «Έχω βρει όλα όσα μισώ σε αυτούς τους ανθρώπους και τα αναδεικνύω. Δεν έχεις να δικαιολογήσεις κάτι σε έναν άνθρωπο, που είναι βίαιος, χειριστικός και τα πάντα τα κάνει με σκοπό. Άλλο να είσαι στοχοπροσηλωμένος και άλλο να είσαι ο Ακύλας Μεγαρίτης. Είναι δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα» είπε ο ηθοποιός.

Η απολαυστική ατάκα για τις Άγριες Μέλισσες

Στην συνέχεια της συζήτησης, ο Αιμίλιος Χειλάκης κατάφερε να «ψαρώσει» τον Νίκο Μουτσινά, αφού του είπε, πως οι Άγριες Μέλισσες θα συνεχιστούν γι’ άλλα δυο χρόνια. Υπήρχε όμως ένα μεγάλο αλλά… «Θα συνεχίσει για άλλα δύο χρόνια η σειρά και στον επόμενο κύκλο θα κατέβουν οι εξωγήινοι» είπε ο ηθοποιός και ο παρουσιαστής του ζήτησε, αν γίνει αυτό, να συμμετέχει στην σειρά.