Η Φάρμα: «Εμένα δεν μπορεί κανένας να με γαμ…»

Η Φάρμα: «Εμένα δεν μπορεί κανένας να με γαμ…»

Ξέσπασε η Αγγελική Ηλιάδη με τις απειλές με χυδαίες εκφράσεις του Κωνσταντίνου Παπαϊωάννου

Πυρ και μανία έγινε η Αγγελική Ηλιάδη στη Φάρμα το βράδυ του Σαββάτου, με αφορμή τις απειλές του Κωνσταντίνου Παπαϊωάννου.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ οι παίκτες του ριάλιτι βρίσκονταν συγκεντρωμένοι, ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου δήλωσε σε έντονο ύφος, πως «στην περίπτωση που κάποιος δεν ψηφίσει εκείνον, όταν θα είμαι αρχηγός μετά, γιατί θα πάει αλλού μετά το έργο… Γιατί άμα φύγει η Νάιρα, πάλι εγώ θα είμαι αρχηγός και θα σας γαμ... μετά όλους! Θα τα γαμ... μετά όλα εδώ πέρα». Έτσι, λίγη ώρα αργότερα, όταν ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε στο σπίτι, η τραγουδίστρια τα είπε έξω από τα δόντια και θέλησε να κάνει σαφή τη θέση της.

«Λοιπόν, εγώ δεν μπορώ να κρύβομαι! Αυτό έγινε, δώσε μου την πέτρα και δώσε μου και εκατό πέτρες. Έχω δύο παιδιά. Εμένα δεν μπορεί κανένας να με γαμ...! Βάλτε μπιπ, δεν με νοιάζει! Είμαι αυτή που είμαι και απαιτώ, όπως σέβομαι όλο τον κόσμο και έχω αξιοπρέπεια και το γνωρίζουν όλοι, η οικογένεια μου που με βλέπει και όλος ο κόσμος τόσα χρόνια. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου μιλάει έτσι. Ήταν πάρα, πάρα πολύ άσχημο από μέρους του».

«Με απογοήτευσε και δεν το περίμενα γιατί πάντα του έδινα ελαφρυντικά και μπορούν να το πουν όλοι αυτό εδώ μέσα. Όταν όλοι τον κατηγορούσαν, όταν όλοι τον έβριζαν, όταν όλοι ήταν μέχρι εδώ στα όρια. Η συμπάθεια μου με απογοήτευσε οικτρά» συμπλήρωσε η Αγγελική Ηλιάδη στη Φάρμα, η οποία στη συνέχεια πήρε την «μαύρη πέτρα» από τον Κουτσαβάκη που την έχρησε πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Παρακαλούμε περιμένετε ...