Ρένος Χαραλαμπίδης: Αποκάλυψε πόσα χρήματα έπαιρνε το επεισόδιο στο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ

Ρένος Χαραλαμπίδης: Αποκάλυψε πόσα χρήματα έπαιρνε το επεισόδιο στο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ

Τι είπε για τα «Φθηνά Τσιγάρα» και το ελληνικό #MeToo

«Το όνειρό μου ήταν η ΕΡΤ να γίνει αυτό που της αξίζει. Είμαι περήφανος για τον ρόλο μου στα «Καλύτερα χρόνια». Έχω παρουσιάσει πολλές φορές τηλεπαιχνίδι, άλλες με αποτυχία άλλες με επιτυχίες. Το τηλεπαιχνίδι που έκανα στην ΕΡΤ, κατάφερε να κάνει διψήφια. Τότε έπαιρνα 450 ευρώ το επεισόδιο» είπε ο Ρένος Χαραλαμπίδης μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Είναι μεγάλη τιμή που “Τα φθηνά τσιγάρα” αναβιώνουν στην Λυρική Σκηνή. Το μουσικό θέατρο πάντα με γοήτευε. Είναι μεγάλο κομπλιμέντο που επιλέγουν στην Λυρική Σκηνή να κάνουν μια ταινία μου παράσταση, είναι αίνιγμα που “τα φθηνά τσιγάρα” του 2000 είναι επίκαιρα και το 2022. Οι νέοι άνθρωποι μέσα από “τα φθηνά τσιγάρα” ψάχνουν έναν ρομαντισμό που ίσως χάθηκε» είπε ο ηθοποιός για την ταινία που έχει γράψει ιστορία.

 

«Όταν ξεκίνησα το 1990, είχα την τύχη να ξεκινάει η ιδιωτική τηλεόραση και άρχισα να δουλεύω αμέσως. Ανέβηκα όλα τα σκαλιά του επαγγέλματος, μού πήρε 10 χρόνια. Η δεκαετία του 2000 ήταν εύκολη με μεγάλες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές επιτυχίες. Πήρα πολλά λεφτά όπως όλοι οι ηθοποιοί της κλάσης μου. Είμαι από αυτούς που σεβάστηκα το χρήμα δεν έκανα μεγάλη ζωή και όταν ήρθε η καταστροφή στο επάγγελμά μας δεν δυσκολεύτηκα οικονομικά» ανέφερε.

Για την απόφασή του να μην παντρευτεί, ο Ρένος Χαραλαμπίδης είπε: «Ήμουν προσεκτικός στα προσωπικά μου και γι’ αυτό δεν παντρεύτηκα. Πάντα προσπαθούσα να προβλέψω πως θα είμαι με την κοπέλα μου τα επόμενα 10 χρόνια και δεν μου έβγαινε. Το σεξ πολλές φορές μπερδεύει τα πράγματα μεταξύ δυο ανθρώπων, ο χορός δεν τα μπερδεύει».

Για το κίνημα #MeToo, ο Ρένος Χαραλαμπίδης είπε: «Τώρα με το metoo είδαμε ότι το σεξ είναι η πύλη του κακού. Αν οι εγκληματίες χόρευαν με τα θύματά τους δεν θα είχαμε αυτές τις τραγωδίες. Δεν είναι ακόμα ένοχοι μέχρι να δικαστούν».