Άγριες Μέλισσες: Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τον Ακύλα

Άγριες Μέλισσες: Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τον Ακύλα

Βρίσκει απέναντί του τον Ζάχο και τον δικηγόρο των κατοίκων του Διαφανίου - Πώς αντιδρά

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Ακύλα έχει ξεκινήσει στο σήριαλ του Ant1 «Άγριες Μέλισσες», καθώς τα μέτωπα που έχει εναντίον του είναι πολλά και πλέον οι εχθροί του είναι περισσότεροι από τους συμμάχους του.

Ο Ζάχος είναι αποφασισμένος να ξεμπροστιάσει τις παρανομίες του Ακύλα και όπως θα δούμε, τον στριμώχνει ζητώντας οικονομικό έλεγχο στις δουλειές που έχει αναλάβει. Ο Ακύλας όπως είναι φυσικό, δεν πρόκειται να επιτρέψει τόσο εύκολα σε κανέναν να μπει εμπόδιο στα σχέδιά του και ο Ξανθός προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα. Ωστόσο, η σχέση του Ακύλα με τον Ζάχο θα φτάσει στα άκρα και οι δύο άντρες ξεκινούν έναν επικίνδυνο πόλεμο.

Από την άλλη, ο δικηγόρος Φραγκούδης προτείνει στους Διαφανιώτες μια πιο επιθετική τακτική, απέναντι σε όσους σχεδιάζουν το νέο αεροδρόμιο, προκειμένου να καταφέρουν να γλιτώσουν το χωριό τους. Ακόμη, ο Μεγαρίτης σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος και με τον Μελέτη, ενώ φτάνει και η μέρα που θα συναντηθούν όλοι μαζί στη νομαρχία για το θέμα του αεροδρομίου. Στη συνάντηση αυτή ο Ακύλας δείχνει να στριμώχνεται από τον δικηγόρο και τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Διαφανίου.

Έτσι, λίγο μετά αναγκάζεται να κάνει μια πρόταση στον Δούκα, που θα ανατρέψει τα πάντα. Θα δεχτεί όμως ο Δούκας να προδώσει και πάλι το Διαφάνι;