Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δεν το έχω ξεκάθαρο μέσα μου αν θα συνεχίσω στο Happy Day

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δεν το έχω ξεκάθαρο μέσα μου αν θα συνεχίσω στο Happy Day

«Είμαι ανοιχτή, τα κουβεντιάζω όλα, τα βάζω κάτω, τα επεξεργάζομαι και θα αποφασίσω όταν έρθει η στιγμή»

Για τα σχέδιά της τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και και σε προσωπικό μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή Status με τον Κωνσταντίνο Καμέα, η οποία θα μεταδοθεί στο κανάλι Astra την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου στις 15:00. Το zappit εξασφάλισε δύο αποσπάσματα από την κουβέντα τους, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Μετά από 8 χρόνια στο Happy Day, θεωρείς ότι κλείνει ο κύκλος σιγά σιγά;

Δεν ξέρω να σου απαντήσω ειλικρινά. Μπορεί να αναγκαστώ ή μπορεί και να επιλέξω να κάνω κάτι άλλο. Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω ξεκάθαρο μέσα μου. Είμαι τόσο ευγνώμων για όλο αυτό που συμβαίνει και τόσο ευτυχισμένη με όλο αυτό που συμβαίνει, που ακόμα και αν πρέπει να κλείσει ο κύκλος, ίσως να μην έχω τη δυνατότητα να το αντιληφθώ.

Συνήθως λες ότι θέλω να μετακομίσω όταν δεν σου αρέσει κάτι στο σπίτι μου μένεις ή έχεις την ανάγκη μιας αλλαγής. Εγώ σε γενικές γραμμές είμαι τόσο καλυμμένη σε αυτό που ζω που δεν νιώθω αυτή την ανάγκη. Ωστόσο, δεν σου κρύβω, ότι σαν επαγγελματίας όταν έρθει αυτή η στιγμή θα τα βάλω κάτω, θα τα σκεφτώ και θα αποφασίσω.

Και άλλες χρονιές όταν έληγε το συμβόλαιό μου είχα σκεφτεί μήπως να κάνω κάτι άλλο, αλλά τελικά μέσα μου κάτι μου έλεγε ότι ακόμα αυτός ο όμορφος κύκλος που υπάρχει πρέπει να μείνει ανοιχτός. Ακόμα είναι νωρίς. Είμαστε ούτε στα μισά της σεζόν, οπότε αυτή τη στιγμή στοχοπροσηλώνομαι στο πώς πάμε τώρα και στο τι συμβαίνει τώρα.

Όταν τελειώσει κάποια στιγμή το Happy Day, έχεις σκεφτεί τι άλλο θα ήθελες να κάνεις στην τηλεόραση;

Έχω σκεφτεί διάφορα πράγματα. Μου αρέσει πολύ το ζωντανό πρόγραμμα, οπότε θα ήθελα να παραμείνω σε μια ζωντανή εκπομπή γιατί θεωρώ ότι αυτό που συμβαίνει και διαμορφώνεται εκείνη τη στιγμή είναι κάτι που μπορώ να το υποστηρίξω πολύ καλά και είναι αυτό που μου ταιριάζει. Από εκεί και πέρα έχω μάθει στη ζωή μου να μη λέω όχι και να μη βάζω ταμπέλες.

Θυμάμαι όταν είχα πρωτοξεκινήσει στην ιδιωτική τηλεόραση, είχα πει ότι το μόνο πράγμα που δεν θα έκανα θα ήταν μια εκπομπή με ζώδια γιατί δεν ξέρω αστρολογία και μία εκπομπή μαγειρικής. Λίγα χρόνια μετά, όταν η Ζήνα Κουτσελίνη μου πρότεινε μια εκπομπή μαγειρικής, την έκανα. Ως παρουσιάστρια βέβαια, αλλά δεν έχει σημασία, την έκανα. Από τότε πήρα ένα μάθημα ποτέ μη λες ποτέ. Είμαι ανοιχτή, τα κουβεντιάζω όλα, τα βάζω κάτω, τα επεξεργάζομαι και θα αποφασίσω όταν έρθει η στιγμή.

Θα σκεφτόσουν να κάνεις ένα τέταρτο παιδί;

Ειλικρινά, ενώ σαν σκέψη δεν με βρίσκει αντίθετη -δεν είμαι από τις γυναίκες που λένε έκλεισα τέλος. Όταν αυτή η σκέψη αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά λέω πού, πώς; Σε αυτή τη φάση, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η ζωή μας, δεν ξέρω αν μπορώ να το υποστηρίξω χρονικά. Ακόμα ο γιος μου είναι μικρός, είναι μωρό, έχει τη γκρίνια όταν είναι κουρασμένος, όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν τα παιδιά όταν είναι μωρά. Τα κοριτσάκια μου πια είναι διαμορφωμένοι χαρακτήρες, με το πρόγραμμά τους, την προσωπικότητά τους. Αλλά ο μικρούλης είναι ακόμα μωρό, δεν ξέρω αν αντέχω πάλι να έχω δυο μωρά ταυτόχρονα, γιατί τις κόρες μου επειδή είχαν μικρή διαφορά ήταν σαν να μεγάλωνα δίδυμα. Δεν σου λέω και όχι, δεν σου λέω και ναι.