Χεορχίνα Ροντρίγκες: Πήγα στο ραντεβού με λεωφορείο και έφυγα με την Bugatti του Κριστιάνο Ρονάλντο

Χεορχίνα Ροντρίγκες: Πήγα στο ραντεβού με λεωφορείο και έφυγα με την Bugatti του Κριστιάνο Ρονάλντο

H σύντροφος του Πορτογάλου σταρ μιλά για την πρώτη τους γνωριμία

Σε δικό της της ριάλιτι παραγωγής του Netflix παίζει πλέον ο σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκες, αποκαλύπτοντας αρκετά πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τη ζωή της.

Η ίδια αναφέρθηκε και στην σχέση της μαζί του, φέρνοντας στην μνήμη της το πρώτο τους ραντεβού και τις οικονομικές δυσκολίες που βίωνε πριν τον γνωρίσει.

«Ηταν μια καλοκαιρινή Πέμπτη. Εργαζόμουν στο κατάστημα της Gucci στη Μαδρίτη και κανονικά θα είχα σχολάσει στις πέντε, αλλά μια συνάδελφος μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να μείνω μισή ώρα παραπάνω επειδή περιμέναμε έναν σημαντικό πελάτη».

Μέχρι τότε, για εκείνη δεν ήταν τίποτα παραπάνω από τριάντα λεπτά επιπλέον δουλειάς. Όμως όταν τον συνάντησε κατάλαβε αμέσως ότι αυτή η γνωριμία θα της άλλαζε τη ζωή, σημειώνεται στο must.  «Εμφανίστηκε ένας όμορφος άντρας, σχεδόν δύο μέτρα, συνοδευόμενος από ένα παιδί και μια παρέα φίλων του. Άρχισα να νιώθω πεταλούδες στο στομάχι μου, σκέφτηκα "Τι μου συμβαίνει;», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων το πρώην μοντέλο για την γνωριμία τους.

Λέγοντας στην συνέχεια «Όταν τελείωσα τη δουλειά, με πήρε τηλέφωνο. Οι συνάδελφοί μου δεν μπορούσαν να το πιστέψουν. Πήγα στο ραντεβού με το λεωφορείο και έφυγα με την Bugatti».