Μαυρίκιος Μαυρικίου για Φιλιππίδη και Λιγνάδη: Με ανθρώπους σκουπίδια δεν θα ασχοληθώ ξανά

Μαυρίκιος Μαυρικίου για Φιλιππίδη και Λιγνάδη: Με ανθρώπους σκουπίδια δεν θα ασχοληθώ ξανά

Τι αποκαλύπτει ο παραγωγός για γυναίκα ηθοποιό

Καμία αναφορά δεν είναι διατεθειμένος, πλέον, να κάνει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ο παραγωγός μίλησε στα τηλεοπτικά συνεργεία που βρέθηκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράστασης «Σοφία Βέμπο σε θυμάμαι».

«Με ανθρώπους σκουπίδια δεν θα ασχοληθώ ξανά, δεν θα πω τίποτα. Από την άλλη, τουλάχιστον, δύο περιπτώσεις έχω δει εγώ να καταγγέλλουν περιστατικά που μπροστά στα μάτια μου είδα να κάνουν αντίστοιχα. Ειδικά μια γυναίκα ηθοποιό που την είχα σε πολύ μεγάλο ρόλο σε παραγωγή μου, που έκανε απίστευτο μπούλινγκ, με φοβερές δολοπλοκίες, αθέμιτο και ανήθικο τρόπο αντιμετώπιζε συνεργάτες της και νέα παιδιά στο χώρο», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και εξήγησε:

«Μπροστά στα μάτια μου είδα κοπέλα να κυκλοφορεί σχεδόν γυμνή στο καμαρίνι μπροστά σε όλους τους άντρες ηθοποιούς και η ίδια γυναίκα καταγγέλλει ότι “με χούφτωσε στο καμαρίνι”. Θα μπορούσε να είναι στο καμαρίνι της, γιατί είχε καμαρίνι, δική μου ήταν η παραγωγή και το ξέρω, να είναι στο καμαρίνι της και να ήταν μόνη της ή να ήταν πιο σεμνή».