Άννα Φόνσου για Λιγνάδη: Δεν μπορώ όταν ένας άνθρωπος είναι δυστυχισμένος να του δίνω άλλη μία κλωτσιά

Άννα Φόνσου για Λιγνάδη: Δεν μπορώ όταν ένας άνθρωπος είναι δυστυχισμένος να του δίνω άλλη μία κλωτσιά

«Εγώ δεν ασχολούμαι και με τις προσωπικές ζωές των ανθρώπων, δεν με ενδιαφέρει κιόλας, δεν ήξερα τι κάνει»

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη μίλησε -μεταξύ άλλων- στην εκπομπή «Πρωινό» η Άννα Φόνσου.

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν φίλος μου, ναι, ήμασταν 8 χρόνια στις εισαγωγικές εξετάσεις, εγώ πρόεδρος, εκείνος αντιπρόεδρος. Εγώ δεν ασχολούμαι και με τις προσωπικές ζωές των ανθρώπων, δεν με ενδιαφέρει κιόλας, δεν ήξερα τι κάνει. Μου αρέσει πολύ σαν ηθοποιός. Επειδή ήξερα και τον πατέρα του, τον θαύμαζα» είπε.

«Όταν έγινε αυτό, όλοι πέσαμε από τα σύννεφα, αλλά αφού το ανέλαβε η Δικαιοσύνη είναι καλό να μη λέμε όλοι την άποψή μας. Επειδή εργάζομαι στο Ναύπλιο… σκεφτόμουν αν μπορεί κανείς να τον επισκεφθεί στις φυλακές της Τρίπολης», συνέχισε η Άννα Φόνσου και ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε αν θα επισκεπτόταν και τον Πέτρο Φιλιππίδη στη φυλακή.

«Τον Πέτρο τον ήξερα πολύ λίγο, τον Δημήτρη τον ήξερα. Μπισκότα θα πήγαινα στον έναν, μπισκότα θα πήγαινα και στον άλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άννα Φόνσου και ολοκλήρωσε λέγοντας: «Με έχει πειράξει πάρα πολύ (όλα αυτά για τον Λιγνάδη). Δεν μπορώ όταν ένας άνθρωπος είναι δυστυχισμένος να του δίνω άλλη μία κλωτσιά. Αφού θα γίνουν οι δίκες, θα τον κλείσουν και τόσα χρόνια φυλακή, πάει και η καριέρα του, εντάξει…» είπε η ηθοποιός.