Τζώρτζης Μονογυιός: Ξέσπασε σε λυγμούς η Γωγώ Γαρυφάλλου στον αέρα

Τζώρτζης Μονογυιός: Ξέσπασε σε λυγμούς η Γωγώ Γαρυφάλλου στον αέρα

«Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του»

Ο Τζώρτζης Μονογυιός σκοτώθηκε χθες σε τροχαίο στην παραλιακή, κάτι που έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Σήμερα, η Γωγώ Γαρυφάλλου, που συμμετείχε μαζί με τον Τζώρτζη στο The Wall, ξέσπασε σε λυγμούς στον αέρα του Alpha.

«Θα μου επιτρέψετε να μιλήσω πρώτα στον Ανδρέα μου γιατί όλα αυτά που είπε είναι όντως… Είναι κρίμα για ένα νέο παιδί… Ανδρέα, δεν περίμενα ότι μιλάγαμε μετά από τόσα χρόνια κάτω από αυτές τις συνθήκες. Μετά το The Wall είχαμε επικοινωνία όλοι οι παίκτες, και στο γάμο του Ανδρέα είχαμε πάει.

Τα τελευταία χρόνια τον είχα χάσει γιατί δεν είχε και social media. Θέλω να πω κουράγιο στην οικογένεια. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του», είπε με δάκρυα στα μάτια η Γωγώ Γαρυφάλλου.

«Επειδή έχω γίνει και μαμά, αγχώνομαι για όλα τα παιδιά. Η φυσιολογική ροή ζωής ενός ανθρώπου είναι να χάνει πρώτα τους γονείς του. Όταν ακούς για έναν νέο άνθρωπο, είτε τον ξέρεις είτε όχι, είναι πάρα πολύ λυπηρό. Επειδή έχουμε χάσει κι εμείς δύο μικρά παιδιά από τη θεία μου, καταλαβαίνω ακριβώς τι περνάει αυτή η μάνα», είπε με κλάματα η Γωγώ Γαρυφάλλου.