Η «μπηχτή» του Χάρη Βαρθακούρη στη Νάταλι Κάκκαβα για τις δύο εκπομπές 

Η «μπηχτή» του Χάρη Βαρθακούρη στη Νάταλι Κάκκαβα για τις δύο εκπομπές 

Η αναφορά του Ανδρέα Μικρούτσικου στην περσινή νικήτρια του Big Brother άναψε τα αίματα

Οι δηλώσεις που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Άννα-Μαρία Ψυχαράκη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αναθέρμαναν την «κόντρα» ανάμεσα στον παρουσιαστή στο πρώτο Big Brother στον ΣΚΑΪ, Χάρη Βαρθακούρη, με την συμπαρουσιάστρια στο δεύτερο, Νάταλι Κάκκαβα.

«Ένας λόγος που τσακώθηκα με τον ΣΚΑΙ, ήταν ότι μου αφαιρούσαν τον λόγο κι έσβηναν κείμενα που εγώ έπρεπε να μιλήσω. Υπήρχε το μότο "μην χτυπήσεις την πρωταγωνίστριά μας"» είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφερόμενος στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, λίγες ώρες αργότερα, η Νάταλι Κάκκαβα επέλεξε να εκφράσει τη δική της άποψη για τη νικήτρια του πρώτου Big Brother.

«Επειδή πολλά ακούω το τελευταίο διάστημα, θα πω πως η Άννα Μαρία Ψυχαράκη που είχα τη χαρά να τη συναντήσω από κοντά, είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα, που είτε μας αρέσει, είτε όχι, είναι παρουσία που έχει τηλεοπτικό ενδιαφέρον. Και κάνει και τηλεθέαση. Να τα λέμε κι αυτά» έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, κάτι που δεν άρεσε και πολύ στον Χάρη Βαρθακούρη, ο οποίος και το βρήκε σαν αφορμή για να της ρίξει την «μπηχτή» του.

«Επίσης, κάποιοι φέτος είχαν δύο εκπομπές χάρη στην Άννα Μαρία, να τα λέμε και αυτά…» υπογράμμισε με νόημα σε story που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.