Ειρήνη Νικολοπούλου: Οι άνδρες είχαν μεγαλύτερη εξουσία και σε έβλεπαν σαν «εξωτικό φρούτο»

Ειρήνη Νικολοπούλου: Οι άνδρες είχαν μεγαλύτερη εξουσία και σε έβλεπαν σαν «εξωτικό φρούτο»

Η δημοσιογράφος για τον ανταγωνισμό που αντιμετώπισε στον επαγγελματικό χώρο

Για τον ανταγωνισμό που είχε δεχθεί στον επαγγελματικό της χώρο και ιδιαιτέρως από τους άνδρες, μίλησε στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα» η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου.

«Έχω αισθανθεί ανταγωνισμό και από άνδρες και από γυναίκες. Οι άνδρες είχαν μεγαλύτερη εξουσία και σε έβλεπαν σαν “εξωτικό φρούτο” γιατί δεν ακολουθούσα την πεπατημένη» σημείωσε, τονίζοντας ότι «η ελληνική τηλεόραση τότε ήταν πολύ εσωστρεφής. Προσπάθησα να της δώσω μια εξωστρέφεια». Όπως ανέφερε, «εμένα δεν με ενδιέφερε το σταριλίκι. Με ενδιέφερε όταν πηγαίνω, να νιώθω τόσο γεμάτη μέσα μου και αυτή την τεράστια αδρεναλίνη».

«Ήθελα να είμαι παρούσα στα μεγάλα παγκόσμια γεγονότα και να περάσω στους τηλεθεατές ότι ήταν κάτι πολύ δυνατό και τους αφορούσε» συμπλήρωσε η Ειρήνη Νικολοπούλου για τα σημαντικά γεγονότα που βρέθηκε στην «πρώτη γραμμή». Παράλληλα, μίλησε για τη συνάντησή της με τον Άντονι Κουίν στην παραλία της Σάντα Μόνικα, όταν εκείνος έπαιζε τάβλι και έβριζε στα… ελληνικά. «Είδα έναν Έλληνα εκείνη τη στιγμή. Με αγκάλιασε και μου είπε "αγάπη μου, σ’ αγαπώ πολύ"».

Επίσης, μίλησε για την προσωπική της ζωή, τονίζοντας: «Δεν ξέρω αν πήρα άριστα στην οικογένεια. Σημασία έχει να ζεσταίνεται η ψυχή σου όταν κλείνουν τα φώτα, από τους δικούς σου ανθρώπους». «Η σχέση μου με την κόρη μου είναι άριστη. Το δουλέψαμε και οι δύο για να είναι άριστες οι σχέσεις μας. Είναι μοναχοκόρη και είμαστε πολύ κοντά» πρόσθεσε για τη σχέση της με την κόρη της, τονίζοντας ότι εκείνη την είχε αποτρέψει από το να γίνει ευρωβουλευτής, καθώς δεν ήθελε σε ηλικία 14 ετών να πάει στις Βρυξέλλες.

Τέλος, η Ειρήνη Νικολοπούλου «στελέχωσε» το δικό της κανάλι με τα τηλεοπτικά πρόσωπα που της αρέσουν, κάνοντας ορισμένες ενδιαφέρουσες επιλογές.