Τα «καρφιά» της Σταματίνας Τσιμτσιλή κατά Μαλέσκου για τον on air καβγά με τον Τάσο Χαλκιά

Τα «καρφιά» της Σταματίνας Τσιμτσιλή κατά Μαλέσκου για τον on air καβγά με τον Τάσο Χαλκιά

«Η Ιωάννα έχασε και όποιο δίκιο μπορεί να είχε»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε τον καβγά μεταξύ Τάσου Χαλκιά και Ιωάννας Μαλέσκου.

«Θεωρώ ότι ξεκίνησε στραβά αυτή η συνύπαρξη λόγω της καθυστέρησης, κάτι για το οποίο δεν ευθύνεται αποκλειστικά η Ιωάννα, είναι μια συνολική διαχείριση που γίνεται και από το κοντρόλ. Βέβαια, αυτό σε καμία περίπτωση δεν σου επιτρέπει να εκθέσεις το κοντρόλ και να πεις φταίει ο αρχισυντάκτης, ο σκηνοθέτης…

Ξεκίνησε στραβά αυτή η συνύπαρξη, αλλά πρέπει σαν παρουσιάστρια όταν βλέπεις ότι ο καλεσμένος σου έχει έναν εκνευρισμό που δικαιολογείται από την καθυστέρηση -δεν την προκάλεσες εσύ αλλά προκλήθηκε στην εκπομπή σου- κάνε βρε παιδί μου κι εσύ λίγο πίσω. Ο κος Χαλκιάς δεν έχει δώσει δικαίωμα τόσα χρόνια στα πλατό. Η Ιωάννα παραήταν εύθικτη, έχασε και όποιο δίκιο μπορεί να είχε».

Στη συνέχεια, η Τίνα Μεσσαροπούλου μίλησε ακόμα πιο έντονα, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Κάνει ερωτήσεις που δεν καταλαβαίνεις τι λέει. Παίζει να είναι και η χειρότερη συνέντευξη που έχω παρακολουθήσει στην τηλεόραση. Βγήκε η απειρία της ως παρουσιάστρια. Εγώ θα τολμήσω να πω ότι βγήκε και ο χαρακτήρας της Ιωάννας. Δεν αδειάζεις τους συνεργάτες σου».

Παρακαλούμε περιμένετε ...