ΕΡΤ: Θετικοί στον κορονοϊό οι παρουσιαστές της εκπομπής «Συνδέσεις»

ΕΡΤ: Θετικοί στον κορονοϊό οι παρουσιαστές της εκπομπής «Συνδέσεις»

Πως θα βγει στον αέρα η εκπομπή

Θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν οι παρουσιαστές της εκπομπής «Συνδέσεις» της ΕΡΤ και ενημέρωσαν οι ίδιοι για την κατάσταση της υγείας τους. Ο Κώστας Παπαχλιμίντζος και η Χριστίνα Βίδου, ενημέρωσαν μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα social media πως η εκπομπή «Συνδέσεις» θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα λίγο διαφορετικά από το συνηθισμένο.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Παπαχλιμίντζος τόνισε πως είχε κάνει και τις τρεις δόσεις του εμβολίου όμως «βρήκε τη χαραμάδα ο κορονοϊός και πέρασε».

«Έκλεισα τα πορτοπαράθυρα, με τις τρεις δόσεις του εμβολίου, αλλά βρήκε τη χαραμάδα ο κορονοϊός και πέρασε! Θετικό το rapid και το PCR αμέσως μετά σήμερα, κανένα απολύτως σύμπτωμα μέχρι στιγμής, δέκα μέρες καραντίνα υποχρεωτικά.

Θετική και η Χριστίνα, οι Συνδέσεις ΕΡΤ θα βγαίνουν με έναν …υβριδικό τρόπο από αύριο και με τη Νίνα Κασιμάτη στο τιμόνι.

Σημαντικό μάθημα να προσέχεις παντού και διαρκώς, σημαντική πολιτική του τακτικού rapid test στην ΕΡΤ, αλλιώς ως ασυμπτωματικός δεν θα είχα πάρει μάλλον χαμπάρι και θα μετέδιδα γύρω μου, σημαντικότατη η ασπίδα των τριών δόσεων του εμβολίου. Καλές γιορτές και καλή δύναμη!» έγραψε ο δημοσιογράφος.

Ανάρτηση έκανε και η Χριστίνα Βίδου, η οποία αναφέρει στο κείμενο της: «Τα χαμόγελα παραμένουν no matter what. Για λιιιγο οι Συνδέσεις ΕΡΤ θα αποσυνδεθούν, λόγω covid. Είμαστε κι οι δύο θετικοί, αλλά ευτυχώς τρείς φορές εμβολιασμένοι γι αυτό και το περνάμε εντελώς ανώδυνα. Η τεχνολογία δε θα μας κρατήσει μακριά από την εκπομπή. Μέσω skype θα τα λέμε. Οικοδέσποινα για τις επόμενες ημέρες θα είναι η Νίνα Κασιμάτη . Νίνα σ ευχαριστούμε».