Η Φάρμα: Ξέσπασε η μάνα του δολοφονημένου Μπάμπη Λαζαρίδη με τα φιλιά της Αγγελικής Ηλιάδη

Η Φάρμα: Ξέσπασε η μάνα του δολοφονημένου Μπάμπη Λαζαρίδη με τα φιλιά της Αγγελικής Ηλιάδη

«Nτροπή της να ξεφτιλίζει έτσι τα παιδιά της»

Πρωταγωνίστρια σε ένα ειδύλιο στο ριάλιτι «Η Φάρμα» έχει γίνει την Αγγελική Ηλιάδη. Η τραγουδίστρια δεν έχει κρύψει από την αρχή ότι της αρέσει ο τον συμπαίκτης της Γρηγόρης, ο οποίος ανταποκρίθηκε και δεν άργησαν να έρθουν και τα... καυτά φιλιά. Μπορεί να ήταν κάτω από τα σκεπάσματα, ωστόσο οι κάμερες του έπιασαν, όπως μαρτυρά το trailer.

Οι εικόνες όμως αυτές, προκάλεσαν το ξέσπασμα της μάνας του δολοφονημένου Μπάμπη Λαζαρίδη, πατέρα του πρώτου γιου της Αγγελικής Ηλιάδη.

«Τα έχω χαμένα. Όταν είδα το βίντεο αυτό να κυκλοφορεί από εκπομπή σε εκπομπή και να το σχολιάζουν όλοι τρελάθηκα. Όταν δολοφονήθηκε ο Μπάμπης πριν από 13 χρόνια μπροστά στα μάτια της, εμείς ήμασταν οι πρώτοι μετά από μερικούς μήνες που της είπαμε να φτιάξει τη ζωή της γιατί ήταν νέα κοπέλα, αλλά όχι έτσι. Ντροπή της, τι άλλο θα μας δείξει» είπε η κυρία Μαρία Λαζαρίδη στο protothema.gr αναφερόμενη στην Αγγελική Ηλιάδη.

Στην συνέχεια η μητέρα του δολοφονημένου Μπάμπη Λαζαρίδη πρόσθεσε πως: «Κάνει ό,τι θέλει, δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν, όμως δεν είναι έτσι γιατί έχει δυο παιδιά. Εμείς ως παππούδες του Μπαμπίνου της έχουμε κάνει τρία δικαστήρια, τα οποία έχουμε κερδίσει, προκειμένου να βλέπουμε το παιδί. Παρ’ όλα αυτά εκείνη συνεχίζει να μας το στερεί και να μην μας αφήνει να το βλέπουμε. Έχουμε να δούμε το παιδί από τότε που ο Μπάμπης έκλεισε έξι μήνες δολοφονημένος. Το παιδί μας μπροστά στα μάτια της δολοφονήθηκε κι εκείνη δεν έκανε τίποτα για να βρεθούν εκείνοι που τον σκότωσαν. Τώρα, για τα χάλια αυτά τι να της πω, ότι κάνει καλά; Ε, όχι, ντροπή της να ξεφτιλίζει τα παιδιά της. Σήμερα είναι 44 ετών, σε λίγα χρόνια 50 και μπλέκει με νεότερους. Άσε που από αυτά που έχει κάνει στο πρόσωπό της σε λίγο δεν θα την γνωρίζουμε».

Παρακαλούμε περιμένετε ...