Άγριες Μέλισσες: Ποιος ηθοποιός επιστρέφει στο σίριαλ του Ant1

Άγριες Μέλισσες: Ποιος ηθοποιός επιστρέφει στο σίριαλ του Ant1

Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος θα τον ξαναδούμε στο τηλεοπτικό Διαφάνι από τον Ιανουάριο

Την επιστροφή του στις Άγριες Μέλισσες ανακοίνωσε σήμερα ο Νίκος Ψαρράς.

Ο ηθοποιός που είχε υποδυθεί τον Σταμάτη, τον σύζυγο της Βιολέτας, μπαίνει ξανά στην επιτυχημένη σειρά του Ant1 και μάλιστα την αποκάλυψη την έκανε σήμερα στο Πρωινό. «Επιστρέφω στις Άγριες Μέλισσες. Από τον Γενάρη ξαναμπαίνω. Από το καλοκαίρι το συζητούσαμε για να επιστρέψω. Ήρθε η Μελίνα με τον Πέτρο στην Επίδαυρο, είχαν μια σκέψη, ήθελαν να δουν τη δική μου διαθεσιμότητα και πόσο το θέλω. Εγώ το ήθελα πολύ» είπε.

«Τον "Σταμάτη" τον αγάπησα, παρότι είναι έτσι λίγο τζαναμπέτης. Είναι πάρα πολύ ωραία η κατάσταση στο Διαφάνι. Όταν είσαι σε μια δουλειά, τι θέλεις; Να περνάς καλά, κατ’ αρχάς. Και με το πέρας του χρόνου, όσο μεγαλώνεις, αυτό επιζητάς. Να είσαι με αγαπητούς συναδέλφους, φίλους», συνέχισε ο Νίκος Ψαρράς μιλώντας για τις Άγριες Μέλισσες.

Ο Νίκος Ψαρράς είπε στη συνέχεια: «Η δουλειά μας είναι πολύ δύσκολη, ο κόσμος βλέπει το αποτέλεσμα. Το να κάνεις κάθε μέρα 10 ώρες γύρισμα και μετά να φεύγεις για πεντάωρη πρόβα, δηλαδή να είσαι 17 ώρες non stop στο δρόμο, είναι δύσκολο, δεν είναι εύκολο. Οπότε, κοιτάζεις πόσο καλά μπορείς να περάσεις. Οι περισσότεροι είναι πολύ καλοί μου φίλοι. Και όλοι όσοι έχουν μπει τώρα, ο Αιμίλιος, ο Οδυσσέας που είναι και σκηνοθέτης μου».

Παρακαλούμε περιμένετε ...