Άγγελος Μπράτης: Δεν με ενδιαφέρει η τηλεθέαση όπως και η γνώμη της κυρίας που ψωνίζει από καλάθια

Άγγελος Μπράτης: Δεν με ενδιαφέρει η τηλεθέαση όπως και η γνώμη της κυρίας που ψωνίζει από καλάθια

«Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Δεν με ενδιαφέρουν τα νούμερα, ποτέ δεν με ενδιέφεραν»

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του σχεδιαστή μόδας και κριτή στο GNTM, Άγγελου Μπράτη, στην εκπομπή Super Κατερίνα για τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε φέτος το ριάλιτι.

«Εμένα προσωπικά δεν με επηρέασαν τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. Καθόλου. Όπως δεν με επηρεάζουν οι πωλήσεις ενός πράγματος και όπως δεν με επηρεάζει η γνώμη μιας κυρίας, που δεν έχει φορέσει ποτέ ολομέταξα bias cut φορέματα και ψωνίζει από καλάθια. Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη της. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Δεν με ενδιαφέρουν τα νούμερα, ποτέ δεν με ενδιέφεραν», δήλωσε ο Άγγελος Μπράτης.

Σε ερώτηση για την Βίκυ Κουλιανού, η οποία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με την εμφάνισή της στον τελικό του GNTM, ο Άγγελος Μπράτης απάντησε: «Στο twitter οι άνθρωποι μάλλον έχουν την ηλικία μου και ξέρουν ποια είναι η Βίκυ Κουλιανού. Η Βίκυ είναι εξαιρετική, η ενέργειά της ήταν απίστευτη, βοήθησε πάρα πολύ τα παιδιά, ήταν μια υπέροχη γυναίκα, υπέρλαμπρη. Όταν ήμουν μικρός την θαύμαζα τρομερά, δεν υπήρχε το catwalk της. Αλλά τώρα μιλάμε για μια άλλη εποχή».