Μαρία Κορινθίου για #MeToo: Φυσικά και τα ξέραμε όλα στον χώρο

Μαρία Κορινθίου για #MeToo: Φυσικά και τα ξέραμε όλα στον χώρο

«Έχει συμβεί να είμαι σε δύσκολη συνεργασία και τα έχω βροντήξει» είπε η ηθοποιός

Για τις δύσκολες συνεργασίες στον καλλιτεχνικό χώρο και το ελληνικό #MeToo μίλησε -μεταξύ άλλων- η Μαρία Κορινθίου στην εκπομπή «Love It».

«Έχει συμβεί να είμαι σε δύσκολη συνεργασία και τα έχω βροντήξει! Όταν δε με σέβεται ο άλλος… Έχω κάνει φασαρία γιατί με ενοχλεί να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου, με ενοχλεί να με υποτιμούν σαν άνθρωπο και με ενοχλεί να υποτιμούν τους καλλιτέχνες» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Ερωτηθείσα σχετικά με τις σοβαρές καταγγελίες του #MeToo υποστήριξε: «Φυσικά και τα ξέραμε όλα στον χώρο και μάλιστα πολλά πράγματα μου είχαν κάνει εντύπωση, όταν κάποιοι έμπαιναν σε κάποιες θέσεις. Εγώ ήξερα πράγματα που δεν ήμουν μέσα σε αυτό τον κύκλο, για αυτό και πολεμήθηκα αρκετές φορές. Ήξερα πέντε, έξι πράγματα».

Ερωτηθείσα σχετικά με την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από θεατρικό σχήμα, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να παρακολουθούν τις παραστάσεις μόνο εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες, η Μαρία Κορινθίου είπε, ότι «γνωρίζω πως ο Άρης είχε δηλώσει τους ενδοιασμούς του και την επιθυμία του σαν άνθρωπος, αν δηλαδή συνεχιστεί αυτό πως θεωρούσε ότι η διάκριση μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων δεν ήθελε να υπάρχει και δεν μπορούσε να το στηρίξει σαν προσωπικότητα».