Τζώνυ Θεοδωρίδης: Μου χρωστάνε χρήματα από το 2002 για την «Λάμψη»

Τζώνυ Θεοδωρίδης: Μου χρωστάνε χρήματα από το 2002 για την «Λάμψη»

Ο ηθοποιός βρίσκεται από τότε στα δικαστήρια με την παραγωγή του σίριαλ

Για τη δικαστική του διαμάχη που έχει με την παραγωγή του σίριαλ «Λάμψη», η οποία σχεδόν 20 χρόνια μετά δεν έχει ξεκαθαριστεί, μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Love it» ο ηθοποιός Τζώνυ Θεοδωρίδης.

«Από τη Λάμψη έφυγα το 2002 για λόγους προσωπικούς. Έπρεπε να μου δώσουν κάποια χρήματα, τα οποία δεν μου τα έδιναν και τους πήγα στο δικαστήριο. Τώρα θα τελεσιδικήσει η απόφαση στον Άρειο Πάγο. Κανείς δεν με έχει υποστηρίξει, κανείς, κανένα σωματείο» είπε.

Για τις αποδοχές του από το σίριαλ είπε, ότι «εγώ έπαιρνα τότε ένα εκατομμύριο δραχμές το μήνα. Υπήρχαν και ηθοποιοί που έπαιρναν πολύ λιγότερα. Ένα εκατομμύριο το μήνα εκείνη την εποχή δεν ήταν κάτι. Όταν έπαιζα στη Λάμψη, μια γιαγιά από την απέναντι πολυκατοικία με έβλεπε και έκλαιγε, γιατί νόμιζε πως ήμουν στην πραγματικότητα στη φυλακή».

Σήμερα ο ηθοποιός διατηρεί ένα μπαράκι, μαζί με την πρώην σύζυγό του, με την οποία όπως είπε «είμαστε φιλαράκια», ενώ δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του για το πόσο ετών τον εμφανίζεται ότι είναι στο διαδίκτυο. «Είμαι 56 ετών. Στο google με έχουν μεγαλώσει, έχουν βάλει άλλη ηλικία» είπε.