Αντώνης Γούναρης: Ο Αντώνης Ρέμος θέλει να έχει τους μουσικούς στην τσίτα και τον μαέστρο στο ένα πόδι

Αντώνης Γούναρης: Ο Αντώνης Ρέμος θέλει να έχει τους μουσικούς στην τσίτα και τον μαέστρο στο ένα πόδι

Τι εκμυστηρεύτηκε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης για το Νότη Σφακιανάκη

Για τους πιο γνωστούς τραγουδιστές στην Ελλάδα μίλησε ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης Αντώνης Γούναρης, στην εκπομπή  του Mega «Πάμε Δανάη». Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις παραξενιές του Αντώνη Ρέμου και στον τρόπο που τραγουδάει ο Νότης Σφακιανάκης.

«Η Μαρινέλα είχε μία τρέλα, δουλεύαμε εξαήμερα, εφταήμερα. Τη μία μέρα ξυριζόμασταν και την άλλη άρχιζαν να βγαίνουν τα γένια. Ερχόταν η Μαρινέλα με το βαμβάκι και έκανε έτσι: 'Μα κολλάει το βαμβάκι'. Μετά έκανε έτσι και κοιτούσε τα παπούτσια. Έλεγε 'ξύρισμα και γυαλισμένα παπούτσια'.

Ο Αντώνης Ρέμος είναι ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές που έχουμε. Έχω συνεργαστεί αρκετές φορές μαζί του. Είναι λίγο παράξενος στη συνεργασία, θέλει να έχει τους μουσικούς στην τσίτα, θέλει να έχει τον μαέστρο του στο ένα πόδι. Αλλά εντάξει, δικαιολογείται γιατί θέλει να είναι όλα τέλεια.

Το τραγούδι [Δεν έχω πολλά] της Γλυκερίας έγινε επιτυχία 9 χρόνια μετά. Ήταν ένα τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη, το οποίο φαινόταν ότι ήταν πάρα πολύ ωραίο αλλά το 2011 ίσως να ήταν λίγο προχωρημένο για εκείνη την εποχή.

Ο Νότης Σφακιανάκης τραγουδάει όπως μιλάει. Δεν του αρέσουν οι τραγουδιστές που έχουν άλλη φωνή όταν τραγουδάνε και άλλη φωνή όταν μιλάνε», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Γούναρης.