Ελένη Κοκκίδου: Περίμεναν να πεθάνω, αλλά τους την… έκανα

Ελένη Κοκκίδου: Περίμεναν να πεθάνω, αλλά τους την… έκανα

Η ηθοποιός εξομολογείται τη συγκλονιστική περιπέτεια υγείας που πέρασε

Για την περιπέτεια της υγείας της μίλησε η ηθοποιός Ελένη Κοκκίδου και το γεγονός ότι κινδύνεψε η ζωής της, καθώς ήταν σήμερα καλεσμένη η στο «Πρωινό». Μάλιστα, όπως εξομολογήθηκε «με περίμεναν να πεθάνω, αλλά τους την έκανα».

«Έπαθα στα 40 μου βαριά νεκρωτική πνευμονία. Με περίμεναν να πεθάνω, αλλά τους την έκανα. Εγώ ξύπνησα στην εντατική, δεν κατάλαβα τι έγινε. Έχασα τις αισθήσεις μου από τη μια μέρα στην άλλη. Το μικρόβιο αυτό κυκλοφορούσε στον οργανισμό με τεράστια ταχύτητα. Είχα οργανισμό γέρου, δεν είχα ανοσοποιητικό γι’ αυτό και έγινε αυτό. Υπολόγισαν ότι ήταν ή σταφυλόκοκκος ή στρεπτόκοκκος κι επειδή έπεσαν πάνω μου με κοκτέιλ αντιβιοτικών, δεν μπόρεσαν να βρουν τι από τα δύο ήταν» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Περίμεναν ότι θα πεθάνω γιατί είχαν γεμίσει πύον και οι δύο μου πνεύμονες. Όταν άρχισα να συνέρχομαι περίμεναν ότι όλη μου τη ζωή θα έκανα εγχειρήσεις με αποστήματα που θα είχαν μείνει. Τελικά δεν έγινε τίποτα από όλα αυτά. Ήταν σχεδόν πλήρης ίαση, έχω ένα μικρό κομμάτι στον πνεύμονα το οποίο είναι νεκρό» αποκάλυψε η Ελένη Κοκκίδου.

Δείτε το απόσπασμα  στο βίντεο μετά το πρώτο δεκάλεπτο: