Πυρ και μανία ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με τον Ορφέα Παπαδόπουλο – Έτοιμος να κινηθεί νομικά

Πυρ και μανία ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με τον Ορφέα Παπαδόπουλο – Έτοιμος να κινηθεί νομικά

«Ο άνθρωπος με έβγαλε ψεύτη και τρελό. Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό όπως καταλαβαίνετε, σε καμία περίπτωση»

Έξω φρενών είναι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με τους ισχυρισμούς του Ορφέα Παπαδόπουλου και μάλιστα όπως είπε στο «Πρωινό» ο θεατρικός παραγωγός, αν δεν τον πάρει τηλέφωνο ο ηθοποιός για να λύσουν την παρεξήγηση είναι έτοιμος να κινηθεί νομικά εναντίον του.

«Ο άνθρωπος με έβγαλε ψεύτη και τρελό. Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό όπως καταλαβαίνετε, σε καμία περίπτωση. Όταν εγώ αντιμετωπίζω καθημερινά στις παραστάσεις μου πρόβλημα με τον συγκεκριμένο ηθοποιό. Με έπαιρνα οι ηθοποιοί και μου έλεγαν «δεν ερχόμαστε στην πρόβα αν δεν φέρει το πιστοποιητικό εμβολιασμού του, δεν θέλουμε κοινές σκηνές μαζί του, δεν θέλουμε στο ίδιο πούλμαν». Αν δεν είναι αυτά προβλήματα σε μία παραγωγή, τότε ποια είναι ρε παιδιά;», αναρωτήθηκε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και συνέχισε:

«Προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί του, του έχω στείλει μήνυμα και δεν μου απάντησε ποτέ. Βγήκε και είπε ότι ποτέ δεν επικοινώνησα μαζί του. Δεν μπορώ να αφήσω έναν άνθρωπο αυτή τη στιγμή να λέει ό, τι θέλει. Δυστυχώς είμαι αναγκασμένος να κινηθώ νομικά, εκτός αν επικοινωνήσει μαζί μου τις επόμενες ώρες».

Παρακαλούμε περιμένετε ...