Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια σκληρή πραγματικότητα

Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια σκληρή πραγματικότητα

Την ώρα που η Ελένη ψάχνει στοιχεία για να σώσει τον Λάμπρο, για τρία ζευγάρια κρίνεται το μέλλον τους

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις και στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», με την τύχη του Λάμπρου να κρέμεται πλέον από μία κλωστή, ενώ τρία ζευγάρια βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού.

Η Δρόσω αποφασίζει να σταθεί στο πλευρό του Κωνσταντή και να τον βοηθήσει να κόψει το ποτό. Μια απόφαση που δεν θα αποδειχθεί εύκολη. Στο σπίτι της οικογένειας Μεγαρίτη επικρατεί αναβρασμός, μετά τις αποκαλύψεις για την εμπλοκή του Λευτέρη στο θεατρικό έργο. Ο Ακύλας δίνει τελεσίγραφο στον γιο του. Θα κάνει πίσω ο Λευτέρης, γι’ ακόμα μια φορά, ή θα ξεκινήσει πόλεμο με τον πατέρα του;

Η Ελένη ζητάει απ’ την Ασημίνα να μην αποκαλύψει στον Πέτρο τις πληροφορίες που τους έφερε ο Προκόπης, ενώ ο Λάμπρος αποφασίζει ν’ αναλάβει τις ευθύνες του, για να γλυτώσει τον Αντώνη. Η Κορίνα ζητάει απ’ τον Μελέτη ν’ αναβάλλουν τον γάμο τους. Η Ελένη και οι υπόλοιποι ξεκινούν μια δύσκολη κι επικίνδυνη αποστολή, να βρουν τα πτώματα του Δημήτρη Ορφανίδη και των συντρόφων του και να γλυτώσουν τον Λάμπρο από βέβαιη καταδίκη. Θα τα καταφέρουν ή η Ασφάλεια θα προλάβει να τους ανακαλύψει;

Η σύλληψη της Δρόσως προκαλεί σε όλους αναστάτωση. Ο Λευτέρης συγκρούεται με τον πατέρα του και με την υποστήριξη της μητέρας του ο Ακύλας πείθεται να υποχωρήσει. Η Ασημίνα ζητάει τη βοήθεια του Νικηφόρου, προκαλώντας τη ζήλια του Πέτρου. Η Μυρσίνη καταλαβαίνει το σχέδιο της Αντιγόνης για να κερδίσει τον Δούκα. Εκείνος τη διαβεβαιώνει, πως δεν πρόκειται να την εγκαταλείψει ποτέ, αλλά ένα γράμμα τού επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη, που θα αλλάξει τα πάντα στις Άγριες Μέλισσες.

Ο Μπάμπης με τον Κυριάκο τραγουδούν στο μαγαζί του Νικηφόρου, τραβώντας το ενδιαφέρον της Κορίνας, που διασκεδάζει με τις φίλες της παρά τις αντιρρήσεις του Μελέτη. Το αντικίνημα του βασιλιά δίνει ελπίδες, πως ίσως ξημερώσει μια άλλη μέρα, ενώ ο Ακύλας, ο Καλογεράς και ο Ζάχος είναι επί ποδός. Ο Λάμπρος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια σκληρή πραγματικότητα, καθώς ο Γαϊτάνης πρέπει ν’ ακολουθήσει τις εντολές του καθεστώτος.

Παρακαλούμε περιμένετε ...