Κατερίνα Καραβάτου: Εκτός εκπομπής – Βγήκε θετική στον κορονοϊό όπως και τα παιδιά της

Κατερίνα Καραβάτου: Εκτός εκπομπής – Βγήκε θετική στον κορονοϊό όπως και τα παιδιά της

Τι ανέφερε η Μαρία Ηλιάκη

Χωρίς την Κατερίνα Καραβάτου ξεκίνησε σήμερα η εκπομπή «Τι λες τώρα». Η Μαρία Ηλιάκη εξήγησε πως η παρουσιάστρια της εκπομπής βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και έπρεπε να παραμείνει στο σπίτι της.

«Η Κατερίνα δεν είναι μαζί μας. Να σας πούμε ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Είναι στο σπίτι της, την παρακολουθούν οι γιατροί και τα πράγματα είναι μια χαρά, προς το παρόν και ελπίζουμε να παραμείνουν έτσι. Θα την έχουμε και σε λίγο μαζί μας για να μας πει πώς αισθάνεται, πώς είναι, πώς έχει περάσει τις μέρες αυτές», είπε αρχικά η Μαρία Ηλιάκη.

Η Μαρία Ηλιάκη είπε στη συνέχεια: «Εμείς όλοι εδώ έχουμε κάνει τα τεστ μας, έχουμε κάνει ότι υπάρχει σε τεστ, είμαστε όλοι καλά και μπορούμε και είμαστε σήμερα μαζί σας. Μιλούσα σήμερα με την Κατερίνα και δεν ήξερα αν πρέπει να γελάσουμε ή να κλάψουμε. Είναι απανωτά τα χτυπήματα σε αυτό το κορίτσι, συμβαίνει το ένα στραβό μετά το άλλο».

Όπως ενημέρωσε, η Κατερίνα είναι σπίτι της και την παρακολουθούν οι γιατροί. Οι υπόλοιποι έκαναν τεστ και βγήκαν αρνητικοί.

«Είμαι καλυτέρα από τις προηγούμενες μέρες και μου κρατάτε καταπληκτική παρέα. Είστε καταπληκτικοί, μου κρατήσατε την καλύτερη παρέα», είπε η παρουσιάστρια μιλώντας στην εκπομπή.

Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε για το πώς βιώνει τον κορωνοϊό, ενώ αποκάλυψε ότι νοσούν και τα παιδιά της.

«Έχω όλα τα συμπτώματα. Παραμένει σε καραντίνα όλη η οικογένεια. Τα παιδάκια είναι επίσης θετικά», ανέφερε.