Γιάννης Σπαλιάρας: Μία θαυμάστρια με ακολουθούσε συνέχεια και κάλεσα την αστυνομία

Γιάννης Σπαλιάρας: Μία θαυμάστρια με ακολουθούσε συνέχεια και κάλεσα την αστυνομία

«Η δήλωση για τις 4.000 γυναίκες προέκυψε αυθόρμητα. Δεν έχω μετρήσει ποτέ»

Για τα νέα του επιχειρηματικά και επαγγελματικά βήματα, το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει ως μοντέλο, την προσωπική του ζωή, αλλά και την… εμμονική θαυμάστρια που τον τρόμαξε, μίλησε στο MEGA Καλημέρα ο Γιάννης Σπαλιάρας.

«Το ZooBox είναι το νέο μου project, είναι οι πρώτοι 24ωροι αυτόματοι πωλητές για είδη πρώτης ανάγκης για τα ζωάκια», είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας σχετικά με το νέο του επιχειρηματικό project. Μιλώντας για τις ταινίες που έχει κάνει στο εξωτερικό, ο ίδιος είπε, ότι «οι δύο διεθνείς συμμετοχές ήρθαν τυχαία. Είναι δύσκολο να πάρει κάποιος μέρος».

Ο Γιάννης Σπαλιάρας αποκάλυψε και το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει ως μοντέλο. «Για μία καμπάνια για γυαλιά ηλίου είχα πάρει 20.000 ευρώ την ημέρα», είπε, ενώ πρόσθεσε ότι «έχω απορρίψει να διαφημίσω ερωτικά βοηθήματα». Για τη συμμετοχή του σε ριάλιτι επιβίωσης είπε, ότι «το Survivor ήταν μια ευλογία για εμένα, γιατί κέρδισα την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου».

Μιλώντας για το ποιες γυναίκες προτιμάει, ο ίδιος είπε ότι «μου αρέσουν οι αυθόρμητες και ανεξάρτητες γυναίκες. Είμαι ζηλιάρης», ενώ ξεκαθάρισε ότι «η δήλωση για τις 4.000 γυναίκες προέκυψε αυθόρμητα. Δεν έχω μετρήσει ποτέ». «Το μεγαλύτερο διάστημα που έχω μείνει χωρίς σχέση, είναι τώρα, που είμαι μόνος από το 2018. Βέβαια, επτά μήνες ήμουν στο εξωτερικό», είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας. Μιλώντας τέλος για ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί, είπε ότι «είχα εμμονικές θαυμάστριες, μια κοπέλα με ακολουθούσε συνέχεια και κάλεσα την αστυνομία. Ήταν πίσω μου στην εθνική με μεγάλα φώτα».