Βολές Καπουτζίδη σε Μουτσινά για την διακωμώδηση εμφάνισης παρουσιαστών τοπικών καναλιών

Βολές Καπουτζίδη σε Μουτσινά για την διακωμώδηση εμφάνισης παρουσιαστών τοπικών καναλιών

Ο ένας ηθοποιός «κάρφωσε» τον άλλο και εξήγησε ότι είναι ανεπίτρεπτο να γελάμε με την εμφάνιση οποιουδήποτε

Πολύ σοβαρή προσέγγιση στο θέμα του κωμικού σχολιασμού των ανθρώπων έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης με αφορμή το ζήτημα που προέκυψε με τον Τάσος Ξιαρχό. Ο ηθοποιός θεωρεί υποκριτικό να κατηγορείται ο χορευτής και να είναι στο απυρόβλητο ο Νίκος Μουτσινάς που διακωμωδεί το ντύσιμο παρουσιαστών τοπικών καναλιών και πιστεύει ότι αυτή η κοροϊδία δεν αξίζει σε κανέναν άνθρωπο.

«Αυτό το πράγμα που συμβαίνει αυτή τη στιγμή δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω. Ξέρω ότι είναι κάτι από το οποίο θέλω να μείνω απ’ έξω και προσπαθώ να μείνω απ’ έξω. Και έχω αποφασίσει μάλιστα το 2022 να κλείσω εντελώς τα social media μου. Πρέπει να βρω τη σωστή ημερομηνία για να το κάνω αλλά θα το κάνω και αυτό, έτσι για να δω πώς είναι. Νιώθω πάντως ότι όλο αυτό το πράγμα το διδασκόμαστε. Κανένας δεν έρχεται με μίσος και κανένας δεν έχει μέσα του το γονίδιο του να κοροϊδέψει κάποιον. Μας το μαθαίνουν», είπε ο Καπουτζίδης στην συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα popaganda και έριξε τις... βολές του κατά του Νίκου Μουτσινά, λέγοντας:

«Τα social media στο μαθαίνουν σίγουρα, η τηλεόραση έχει και αυτή το μερίδιό της και νομίζω επίσης ότι η κουλτούρα του “κοροϊδεύω κάποιον για να γελάσουμε” είναι μία κουλτούρα που υπάρχει στην Ελλάδα εξαιρετικά έντονα. Και δεν διαμαρτύρεται σχεδόν κανείς γι’ αυτό. Υπάρχει άνθρωπος που έχει κάνει καριέρα στην τηλεόραση με το να δείχνει παρουσιαστές από τοπικά κανάλια για να τους κοροϊδέψει για το πώς έχουν ντυθεί και ξεκαρδίζεται παρέα με το κοινό του. Αυτή η εικόνα για μένα είναι άγρια, αποτρόπαια και σχεδόν κανιβαλιστική. Αυτή είναι η κουλτούρα του “κοροϊδεύω τον άλλον για να γελάσουμε, δείχνω αυτόν με το δάχτυλο, για να γελάσουμε».

Επεξηγηματική ανάρτηση

Μετά τη συνέντευξη που έδωσε και όλο τον ντόρο που προκλήθηκε, φωτογραφίζοντας τον Νίκο Μουτσινά, ο Γιώργος Καπουτζίδης έκανε σήμερα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έδωσε νέες εξηγήσεις για όσα είπε:

«Δεν είναι δυσνόητο αυτό που προσπάθησα να πω και δεν πρέπει να μείνει στα όρια του προσωπικού. Ας αποφασίσουμε απλώς το εξής. Να βγάλουμε την εξωτερική εμφάνιση κάποιου από τη λίστα των θεμάτων με τα οποία γελάμε. Ας δώσουμε την ελευθερία ο ένας στον άλλο να φορέσει οτι θέλει, να χτενιστεί όπως θέλει και να περπατήσει ελεύθερος στο δρόμο όπως θέλει.

Ας αποφασίσουμε να το κάνουμε όλοι μαζί αυτό. Και οι δρόμοι θα γεμίσουν με πιο ελεύθερους και πιο χαρούμενους ανθρώπους. Όπως δεν επιτρέπεται στον Ξιαρχο να κάνει πλάκα με το ρούχο του άλλου, να μην επιτρέπεται ούτε στον Καπουτζιδη, ούτε στο Μουτσινά ούτε σε κανέναν μας. Αυτό λέω.

Ας αναγνωρίσει ο καθένας μας τα λάθη του παρελθόντος του, ας τα διορθώσει, και ας αναγνωρίσουμε όλοι μαζί, ποιο είναι το επίπεδο του χιούμορ μας και ας το καλυτερεύσουμε. Όσο για τη σάτιρα, ας θυμηθούμε ξανά αυτό που μας μάθανε στο σχολείο. Η σάτιρα γινόταν από τους σατιρικούς ποιητές απέναντι στους έχοντες εξουσία και μόνο. Μπορεί ο κόσμος μας να γίνει πιο όμορφος».

Η ανάρτηση του Καπουτζίδη

View this post on Instagram

A post shared by ykapoutzidis (@ykapoutzidis)