Παναγιώτα Βλαντή: Βίωσα σεξουαλική παρενόχληση στα 23 μου σε ακρόαση

Παναγιώτα Βλαντή: Βίωσα σεξουαλική παρενόχληση στα 23 μου σε ακρόαση

Η ηθοποιός είπε ότι δράστης ήταν ο ίδιος άνθρωπος που κατήγγειλαν η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη

Για το ελληνικό #MeToo και την σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε και η ίδια στο χώρο του θεάτρου σε ηλικία 23 ετών, ενώ είχε πάει για ακρόαση, μίλησε -μεταξύ άλλων- στην εκπομπή Πρωινό η ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή.

Όπως είπε η ίδια, ήξερε για κακές συμπεριφορές στον επαγγελματικό της χώρο, αλλά όχι για βιασμούς, ενώ δεν έκρυψε το φόβο της, ότι αυτά που καταγγέλλονται σήμερα, μπορεί να επαναληφθούν στο μέλλον. «Πιστεύω ότι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε γενικώς. Εμένα με αγχώνει, μη δούμε μετά από κάποια χρόνια ξανά στα πράγματα κάποιον από αυτούς που κατηγορούνται. Ο χώρος μας ξεχνάει» είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείσα σχετικά με τις καταγγελίες που έγιναν και οδήγησαν στη φυλακή δύο συναδέλφους της, είπε: «Για βιασμούς εγώ δεν ήξερα. Ήξερα για περίεργες συμπεριφορές, ήταν γνωστό για κάποια άτομα. Για κάποια άτομα δεν ήξερα για βιασμό, σοκαρίστηκα πραγματικά. Κακή συμπεριφορά και λεκτική συμπεριφορά ήξερα αλλά όχι να φτάνει σε σημείο βιασμού».

Η Παναγιώτα Βλαντή εξομολογήθηκε και όσα βίωσε η ίδια σε μικρή ηλικά, κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης στο θέατρο. «Σε ηλικία 23 ετών, σε ακρόαση, βίωσα σεξουαλική παρενόχληση… υπό τη μορφή της ακρόασης, από τον άνθρωπο που κατήγγειλαν η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη. Έφυγα. Σοκαρίστηκα στην αρχή. Επειδή σου ζητούν στη δουλειά μας αυτοσχεδιασμούς και λες ΟΚ…», είπε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...