Σάλος με τη δήλωση Πορτοσάλτε για τον νεκρό ντελιβερά: ««Υπάρχει και μια συγκεκριμένη συμπεριφορά των διανομέων»

Σάλος με τη δήλωση Πορτοσάλτε για τον νεκρό ντελιβερά: ««Υπάρχει και μια συγκεκριμένη συμπεριφορά των διανομέων»

Δείτε το βίντεο

Ένα τουλάχιστον άτοπο σχόλιο έκανε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε, για τον νεκρό ντελιβερά στη Θεσσαλονίκη.

Με αφορμή αυτό το τραγικό περαστικό, ο Άρης Πορτοσάλτε είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ: «Τώρα βέβαια υπάρχει και μια συγκεκριμένη συμπεριφορά των διανομέων, για να τα λέμε, Θεός σχωρέστον…». Η παρουσιάστρια της εκπομπης, Μαρία Αναστασοπούλου, τον διακόπτει μάλιστα λέγοντάς του: «Ναι ας μην την κάνουμε σήμερα αυτή τη συζήτηση» δείχνοντας ότι δεν είναι η ώρα για τέτοιου είδους σχόλια.

«Δεν θα κάνω σύγκριση, αλλά κι αυτός οδηγεί μοτοσυκλέτα. Αυτός που οδηγεί το αυτοκίνητο έχει την ευθύνη για όλους, αλλά θα πρέπει και οι φίλοι που οδηγούν μοτοσυκλέτα να αποφασίσουν, θα κοιτάμε δεξιά, θα κοιτάμε αριστερά», συνέχισε...απτόητος ο Πορτοσάλτε.

1
σχόλιο
  1. avatar Ένας απόμαχος Ναυτικός

    Κύριε Προτοσάλτε, ναι, ναι. Θα πρέπει να κοιτάμε και δεξιά και αριστερά. Εκτός αν για εσάς το "αριστερά" παραπέμπει σε άλλα πράγματα. Δηλαδή οδηγέ κύριε Προτοσάλτε αν κάποιος πεζός η και εποχούμενος σας έρθει από αριστερά δεν θα τον υπολογίσετε; Δηλαδή εσείς μονόπλευρα οδηγείτε; Μάλλον πρέπει να αναθεωρήσετε την άδεια οδήγησης. Δεν είναι θέμα απόφασης αλλά "MUST" που λένε το να κοιτάμε και από τις δύο πλευρές όταν οδηγούμε. Ο φυσικός ανθρώπινος τρόπος μετακίνησης είναι το βάδισμα. Τα μηχανοκίνητα μέσα είναι ανθρώπινη εφεύρεση για να κάνει την ζωή του πιο εύκολη (την κάνει;) αλλά κι επικίνδυνα όπλα όταν χρησιμοποιούνται από κακούς χειριστές. Δυστυχώς σε πολλά είμαστε ανεκπαίδευτοι και ημιμαθείς κάτι που είναι ακόμη χειρότερο.

Παρακαλούμε περιμένετε ...