Γιώργος Τσαλίκης για Γρηγόρη Γκουντάρα: Δεν θέλω να τον βλέπω μπροστά μου

Γιώργος Τσαλίκης για Γρηγόρη Γκουντάρα: Δεν θέλω να τον βλέπω μπροστά μου

Δεν έχει τέλος η κόντρα τους

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στον Γρηγόρη Γκουντάρα και στον Γιώργο Τσαλίκη, καθώς ο τραγουδιστής προχώρησε σε νέες δηλώσεις που προβλήθηκαν σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Πρωινό».

Όλα ξεκίνησαν με τις δηλώσεις που έκαναν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα στο Πρωινό, ο Γιώργος Τσαλίκης ξέσπασε μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram.

Τι είπαν για τον Τσαλίκη ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα

Το ζευγάρι των παρουσιαστών σε συνέντευξή τους στο «Πρωινό» ερωτήθηκαν σχετικά με την κόντρα που υπάρχει με τον Γιώργο Τσαλίκη. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας παίρνοντας τον λόγο, είπε: «Εγώ ονομαστικά δεν έχω αναφερθεί ποτέ σε κανέναν και δεν θα το κάνω και ποτέ. Είμαι σε αυτή τη δουλειά 30 χρόνια και όχι μόνο δεν έχω φάει τη θέση κανενός ποτέ, αλλά όπου μου δόθηκε η ευκαιρία να βοηθήσω, έχω βοηθήσει με χαρά. Γιατί δεν τον φωνάζεις, να σου πει τα ψυχολογικά του; Κάποια στιγμή μπορεί να πω, αυτά που θέλω να πω».

Η Νάταλι Κάκκαβα πήρε τον λόγο και είπε: «Επίτρεψέ μας να μη δίνουμε χρόνο και χώρο σε μικρότητες και εμμονικές συμπεριφορές. Ας σεβαστούμε την ημέρα. Αυτά είναι τα σοβαρά προβλήματα. Όλα τα άλλα είναι αστειότητες και μικροπρέπειες». Ο Γιώργος Λιάγκας επέμεινε στις ερωτήσεις και τότε η Νάταλι Κάκκαβα είπε εκ νέου: «Ξέρετε τι κάνετε τώρα; Έχετε καλέσει δύο ανθρώπους, που έχετε όλο τον χώρο και τον χρόνο να μάθετε πράγματα για εκείνους και αναλωνόμαστε συνέχεια για έναν άνθρωπο, που εμείς ούτε τον ξέρουμε, ούτε θέλουμε να τον μάθουμε παραπάνω».

Ο Γιώργος Τσαλίκης, σε δηλώσεις που έκανε αρχικά στην Super Κατερίνα και τον Σπύρο Κεραμίδα, είπε ενοχλημένος τα εξής: «Σε παρακαλώ πάρα πολύ, αυτό που είπα, τι παραπάνω εξήγηση να δώσω; Σήμερα είχα επέτειο 12 χρόνων γάμου με τη Δώρα και κάθομαι και ασχολούμαι με μα…ες. Έκανα ένα ξεκάθαρο στόρι, τι να εξηγώ πάλι; Είναι απαράδεκτες αυτές οι συμπεριφορές και είναι απαράδεκτο να μιλούν έτσι οι άνθρωποι. Σήμερα είδατε την πραγματική εικόνα δυο ανθρώπων. Αυτοί είναι».

Μιλώντας στο Πρωινό και τον Γρηγόρη Μπάκα, ο Γιώργος Τσαλίκης είπε: «Δεν είμαστε τρελοί. Με βλέπεις για τρελό; Όταν κάποιος σε προσβάλει με αυτόν τον τρόπο και σε βγάζει με ψυχολογικά προβλήματα και εμμονικό, τι να πω; Ντροπή τους. Είδα τη συνέντευξη και έμεινα άφωνος. Επίπεδο… τι να πω; Δεν θέλω να τον βλέπω μπροστά μου τον Γρηγόρη Γκουντάρα»!