Κρατερός Κατσούλης: Ο χωρισμός μπορεί να είναι πραγματικά μια ευτυχής κατάληξη

Κρατερός Κατσούλης: Ο χωρισμός μπορεί να είναι πραγματικά μια ευτυχής κατάληξη

Για το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου και τη σχέση τους μετά από αυτό μίλησε ο ηθοποιός

Για την επόμενη μέρα του χωρισμού από την Κατερίνα Καραβάτου μίλησε ο Κρατερός Κατσούλης στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Ο ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν δύο ενήλικες άνθρωποι, έχοντας σώας τας φρένας, μπορούν να έρθουν σε μια συνεννόηση και να αλλάξουν τον τρόπο της ζωής τους, εφόσον θεωρούν και οι δύο, ότι αυτό είναι προς το καλύτερο, ο χωρισμός μπορεί να είναι πραγματικά μια ευτυχής κατάληξη. Αλλαγές μπορεί να συμβαίνουν συνέχεια στη ζωή μας, το θέμα είναι πως τις διαχειριζόμαστε και πως αυτές μας πάνε πιο μπροστά».

«Τώρα, πια μπορώ να πω ότι ο χωρισμός δεν είναι ούτε εύκολος ούτε δύσκολος. Υπάρχουν στιγμές που είναι πολύ εύκολες και άλλες που είναι πολύ δύσκολες. Το κύριο μέλημα μας με την Κατερίνα ήταν πάντα τα παιδιά μας. Από κει και πέρα αυτό που χρειάζεται να κάνουμε όλοι οι άνθρωποι είναι να αφήσουμε τελείως έξω τον εγωισμό, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά» συμπλήρωσε ο Κρατερός Κατσούλης.

«Ήταν αρκετά διαχωρισμένα τα πράγματα από την δουλειά. με την έννοια ότι και η Κατερίνα και εγώ ξέραμε πολύ καλά πως πρέπει να γίνει αυτή η δουλειά. Είχαμε μια συμφωνία, μια υποχρέωση και μια κατανόηση ο ένας στον άλλον όσον αφορά αυτό το κομμάτι».

Παρακαλούμε περιμένετε ...