Πυρ και μανία ο Νίκος Μουρατίδης «έκραξε» ριάλιτι και πρωινές εκπομπές

Πυρ και μανία ο Νίκος Μουρατίδης «έκραξε» ριάλιτι και πρωινές εκπομπές

«Παίρνουν για κριτές τραγουδιστές, που τα βρίσκουν όλα πολύ ωραία και δεν τσαλακώνονται», είπε για τα μουσικά τάλεντ σόου

Βγήκε σε πρωινή εκπομπή για την... κράξει μαζί μ' αυτήν η μπάλα πήρε και όλες τις υπόλοιπες, χωρίς να αφήσει έξω τα ριάλιτι. Ο Νίκος Μουρατίδης ήταν καλεσμένος στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» β την Τετάρτη και μίλησε με την παρουσιάστρια την Μπέττυ Μαγγίρα στο OPEN. 

Ο Νίκος Μουρατίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στην τηλεόραση παρακολουθώ μόνο ότι με ενδιαφέρει. Τα ριάλιτι δεν τα βλέπω ούτε κατά διάνοια, βαριέμαι φρικτά. Όπως βαριέμαι και τις εκπομπές, όχι σαν και αυτήν για να μην πω τώρα που είμαι καλεσμένος. Γιατί έχετε, σας βάζω και σας μέσα λοιπόν να ξεμπερδεύουμε, μια θεματολογία που δεν με ενδιαφέρει. Θα ήθελα να βλέπω πιο πραγματικά θέματα. Δηλαδή βαρέθηκα να μου λέτε για το μπικίνι της τάδε και το αυτό εκείνης. Το Instagram, πόσα νούμερα έκανε η Μενεγάκη, ποιον είχε καλεσμένο η Φαίη Σκορδά. Τι με νοιάζει εμένα; Θέλω άλλα ενδιαφέροντα».

«Μου αρέσουν τα τραγουδιστικά ριάλιτι, τα οποία δεν είναι ριάλιτι πια αλλά τάλεντ σόου. Τώρα πια γίνονται τόσα πολλά που δεν προλαβαίνω. Συν ότι με εκνευρίζουν πάρα πολύ οι κριτές. Παίρνουν για κριτές τραγουδιστές, οι οποίοι τα βρίσκουν όλα πολύ ωραία και δεν τσαλακώνονται» συμπλήρωσε ο Νίκος Μουρατίδης.