«Κατέστρεψα τον Batman» παραδέχεται ο Τζορτζ Κλούνεϊ

«Κατέστρεψα τον Batman» παραδέχεται ο Τζορτζ Κλούνεϊ

Ο διάσημος ηθοποιός μιλάει με αμηχανία για την κακή του ερμηνεία ως υπερήρωας

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Τζορτζ Κλούνεϊ επιβεβαίωσε, σε σχόλιο του «Variety», ότι ο Μπεν Άφλεκ επιστρέφει ως Batman στην ταινία «The Flash» σε σκηνοθεσία Άντι Μουσκιέτι και ότι δεν του έγινε πρόταση, να ενσαρκώσει ξανά τον υπερήρωα.

«Δεν με ρώτησαν... Όταν καταστρέφεις έναν ήρωα τέτοιας σειράς, με τον τρόπο που τον κατέστρεψα εγώ, συνήθως κάνουν τα στραβά μάτια, όταν έρχεται ο Flash», είπε ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Υπενθυμίζεται, ότι ο Κλούνεϊ πρωταγωνίστησε μαζί με τον Κρις Ο' Ντόνελ στο «Batman & Robin» του Τζόελ Σουμάχερ το 1997 και είχε τις χειρότερες εντυπώσεις από το κοινό και τους κριτικούς.

Η σύζυγός του Αμάλ σχολίασε: «Δεν με αφήνει να τη δω», με τον Κλούνεϊ να απαντά: «Υπάρχουν ορισμένες ταινίες, που λέω: "Θέλω η γυναίκα μου να με εκτιμά"». Παραδέχεται και τώρα, αλλά και σε συνέντευξή του στο «The Hollywood Reporter» το 2019, ότι: «Σε αυτήν την ταινία δεν συμμετείχα απλώς, ήμουν υπεύθυνος για την ίδια την ταινία. Δεν ήμουν όμως καλός. Από αυτή την αποτυχία έμαθα, ότι έπρεπε να μάθω ξανά, πώς θα υποδύομαι χαρακτήρες». «Ήταν κριτήριο για μένα στις επόμενες τρεις ταινίες που συμμετείχα», πρόσθεσε ο Κλούνεϊ.

Όταν η Αμάλ σχολίασε, ότι παρόλο «που είναι στη λίστα των απαγορευμένων ταινιών, “αν τα δίδυμα θελήσουν να την δουν;”» με τον μπαμπά Κλούνεϊ να απαντά: «Είναι πολύ στενάχωρο, όταν το τετράχρονο παιδί σας πει..."Αυτό είναι χάλια"».

Παρακαλούμε περιμένετε ...