J2US: Εξώδικο του Ατζούν Ιλιτζαλί στον Τζέιμς Καφετζή για τη συμμετοχή του

J2US: Εξώδικο του Ατζούν Ιλιτζαλί στον Τζέιμς Καφετζή για τη συμμετοχή του

Πόσα ζητάει ο Τούρκος παραγωγός του Survivor από τον πρώην παίκτη του reality επιβίωσης

Με εξώδικο στον Τζέιμς Καφετζή αντέδρασε ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί, στον πρώην παίκτη του reality επιβίωσης για την συμμετοχή του στο J2US.

Σύμφωνα με το Secret, αυτές τις ημέρες θα σταλεί αγωγή στο Τζέιμς Καφετζή, με την αιτιολογία ότι αθέτησε την συμφωνία και τους όρους της, μετά από την συμμετοχή του στο Survivor. Ο Τζέιμς Καφετζής καλείται να πληρώσει το υπέρογκο ποσό των 100.000 ευρώ, που θα τον αναγκάσει να δώσει την δική του απάντηση μέσω του δικηγόρου του.

Ο πρώην παίκτης του Survivor θα απαντήσει με εξώδικο στις απαιτήσεις του Τούρκου παραγωγού, θα εξηγήσει και τον λόγο που αποχώρησε νωρίτερα από το Survivor, αλλά και γιατί οι επόμενες κινήσεις του θα είναι καθ’ όλα νόμιμες. Ωστόσο, ο ίδιος δεν παύει να είναι έκπληκτος με αυτήν την κίνηση, αφού έλαβε το εξώδικο μία ημέρα πριν την συμμετοχή του στο J2US.

Οι παίκτες του Survivor υπογράφουν συμβόλαιο, που τους δεσμεύει και έξι μήνες μετά τη λήξη του παιχνιδιού κι έχει να κάνει κυρίως με την δημόσια εικόνα τους και με την μη αποκάλυψη γεγονότων, που έλαβαν χώρα στο Survivor. Η εταιρία του Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να έχει λόγο, στο που θα πάρουν μέρος οι παίκτες του, ενώ δεν προβλέπεται κάποια ρήτρα ποινής, παρά μόνο ο παίκτης να απειλείται με μονομερή ακύρωση του συμβολαίου του και με το να χάσει τα χρήματα που έλαβε στο Survivor.

Τα χρήματα που πήρε ο Τζέιμς Καφετζής από το Survivor, δεν υπερβαίνουν τα 12.000 ευρώ και είναι διατεθειμένος να πληρώσει ο Νίκος Κοκλώνης.