Θάλεια Ματίκα: Αποκάλυψε την τραυματική της εμπειρία με σκηνοθέτη – «Μπήκα στο νοσοκομείο»

Θάλεια Ματίκα: Αποκάλυψε την τραυματική της εμπειρία με σκηνοθέτη – «Μπήκα στο νοσοκομείο»

«Δεν προχώρησα σε καταγγελία στο ΣΕΗ, δεν έχω αυτή την τόλμη»

Σε μια αποκάλυψη για τη δική της τραυματική εμπειρία με σκηνοθέτη προχώρησε η Θάλεια Ματίκα, στον απόηχο των όσων βγήκαν στην επιφάνεια αναφορικά με το ελληνικό #MeToo.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε περάσει τόσο δύσκολα που αναγκάστηκε να μπει στο νοσοκομείο. «Αυτό που κάποτε συνέβη σε μένα με σκηνοθέτη σε παράσταση ήταν πολύ τραυματική εμπειρία, όχι μόνο για μένα, αλλά για όλο το θίασο. Δεν προχώρησα σε καταγγελία στο ΣΕΗ. Θαυμάζω πάρα πολύ τις γυναίκες και τους ανθρώπους που τόλμησαν και μίλησαν. Εγώ δεν έχω αυτή την τόλμη αλλά αυτή η κίνηση που έγινε είναι τεράστιας σημασίας. Εξαιτίας του περιστατικού με τον σκηνοθέτη, μπήκα στο νοσοκομείο, δεν ήμουν καλά» είπε η Θάλεια Ματίκα.

Θάλεια Ματίκα: Τι είπε για τον γάμο και τη συνεργασία της με τον Τάσο Ιορδανίδη

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η ηθοποιός ανέφερε ότι φέτος ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκε τηλεοπτικά με τον σύζυγό της, Τάσο Ιορδανίδη, στη σειρά «Η τούρτα της Μαμάς».

«Είμαι μεγάλη θαυμάστρια του Τάσου, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να νιώσω άβολα στις ερωτικές του σκηνές στη σειρά» σημείωσε η Θάλεια Ματίκα για τη συμμετοχή του συζύγου της στη «Γη της Ελιάς». Αντιθέτως, όπως εξήγησε, ο σύζυγός της, νιώθει άβολα με τις ερωτικές σκηνές της και για αυτό δεν τις παρακολουθεί.

Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα είναι μαζί 14χρόνια. «Ο Τάσος ήθελε πάρα πολύ να κάνει παιδιά και με έβαλε σε αυτό το ταξίδι μαζί του. Ποτέ δεν διανοηθήκαμε ότι θα μπορούσαμε να είμαστε χώρια. Είναι ο άνθρωπός μου» τόνισε η ηθοποιός. Όπως αποκάλυψε, φέτος ο Τάσος γράφει το έργο «Θέλω να σου κρατάω το χέρι», από το ομώνυμο τραγούδι των Beatles και «σε αυτό έχει βάλει πολλά στοιχεία της προσωπικής μας ζωής».

Τέλος, η ηθοποιός είπε πως η δημοσιότητα που γνώρισε από τις συμμετοχές της στις σειρές «Κλείσε τα μάτια» και «Μη μου λες αντίο» δεν την άλλαξαν. «Έζησα μια χρυσή δεκαετία της ελληνικής τηλεόρασης, έβγαλα χρήματα από τη δουλειά αυτή. Έκανα και αποταμίευση» τόνισε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...