Ουγγαρέζος και Χρηστίδου έληξαν την παρεξήγηση τους στον «αέρα»

Ουγγαρέζος και Χρηστίδου έληξαν την παρεξήγηση τους στον «αέρα»

Οι εξηγήσεις που δόθηκαν για κάτι που είχε πει ο παρουσιαστής πριν ένα χρόνο

Καλεσμένος στο πλατό της πρωινής εκπομπής του Mega «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Με την είσοδο του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο πλατό ωστόσο, τόσο εκείνος, όσο και η Σίσσυ Χρηστίδου, εξήγησαν πως η παρεξήγησή τους ανήκει στο παρελθόν και λύθηκε, όταν οι δυο τους έκατσαν στον καναπέ της εκπομπής και τα είπαν.

«Θες να ξεκινήσουμε με τη συγγνώμη; Να φύγει από τη μέση; Ο κόσμος λέει ότι μου σέρνεις τόσα και εγώ σε κάλεσα. Με είχες παρεξηγήσει, γιατί δεν το παραδέχεσαι;» είπε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να της απαντά: «Τα έχουμε πει επί προσωπικού. Θες να γίνει και δημόσια; Δεν τα είπαμε; Αυτά είναι ένα χρόνο πριν. Δεν υπήρχε περίπτωση να έρθω καλεσμένος αν δε σε συμπαθούσα και οτιδήποτε λύνω, το λύνω κατ΄ιδίαν».

Η νέα φάση της ζωής του

«Με πετυχαίνεις σε μια φάση της ζωής μου, που ερχόμενος στο σπίτι μου, το Mega, το κανάλι από όπου ξεκίνησα, να βγάλω την πλευρά που ο κόσμος έχει συνηθίσει στο ραδιόφωνο και να περάσει ο κόσμος καλά… Νιώθω ότι επέστρεψα εκεί, από όπου ανήκω και γι΄ αυτό θέλω να επανασυστηθώ.

Όταν ήρθε η πρόταση για την Ελένη, είχα ήδη αποφασίσει, ότι θέλω να κλείσει ο κύκλος μου στον ΑΝΤ1. Με πήρε τηλέφωνο η Ελένη και ούτε λίγο ούτε πολύ μου είπε "Τι θα γίνει: Θα συνεργαστούμε αυτή τη φορά;"» εξήγησε εκείνος με τη σειρά του.