Γρηγόρης Αρναούτογλου: Όποιος μιλάει για τα κιλά του άλλου, είναι απάνθρωπο, ειδεχθές, σιχαμερό

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Όποιος μιλάει για τα κιλά του άλλου, είναι απάνθρωπο, ειδεχθές, σιχαμερό

«Πήρα χάπια που μου τα έδωσε πλαστικός χειρουργός και μου δημιούργησαν τόσα νεύρα που παραλίγο να κάνω κακό σε αγαπημένους μου ανθρώπους»

Στο θέμα των κιλών του αναφέρθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή «Όλα γκουντ».

«Ξεκίνησα δίαιτα μόνος μου, έχω σταματήσει να τρώω μετά τις 20:00. Είναι απαράδεκτο! Όποιος μιλάει για τα κιλά του άλλου, είναι απάνθρωπο, ειδεχθές, σιχαμερό. Δεν ξέρεις ποτέ γιατί ένας άνθρωπος έχει βάλει κιλά. Πριν δύο χρόνια για να χάσω κιλά, πήρα χάπια που μου τα έδωσε πλαστικός χειρουργός και μου δημιούργησαν τόσα νεύρα που παραλίγο να κάνω κακό σε αγαπημένους μου ανθρώπους», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνέχισε: «Δεν είμαι κατά του γάμου, απλά πιστεύω πως είναι πιο σημαντική η καθημερινή αγάπη και η συντροφικότητα. Δεν είμαι αρνητικός στο ενδεχόμενο ενός γάμου. Όλα μπορούν να συμβούν σε αυτή τη ζωή. Μέχρι τώρα πίστευα πως τα ζευγάρια που δουλεύουν μαζί, φθείρουν τη σχέση τους, αλλά πια, δεν συμφωνώ. Όταν είσαι καλά με τον άλλον, σου λείπει κάθε στιγμή».

«Η μητέρα μου ακόμα προσπαθεί να με βοηθάει με όποιο τρόπο μπορεί. Συγκινούμαι που βλέπω τον Αναστάση μου να μεγαλώνει, θα πάει τρίτη δημοτικού. Όταν ο γιος μου, μου λέει ότι μ’ αγαπάει. Δεν ξέρω αν έχει καταλάβει μέχρι σήμερα ποια είναι η δουλειά μου και στο δρόμο όταν μιλάω με κόσμο, νομίζω ότι με κοροϊδεύει», πρόσθεσε επίσης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

1
σχόλιο
  1. avatar Από τότε…

    …που σταματήσαμε να μιλάμε για τα περιττά κιλά άρχισε να θερίζει ο καρκίνος και οι λοιπές ασθένειες, παράγωγα του πάχους. Ας μην το κάνουμε και κανονικότητα, δεν είναι. Είναι αρρώστια.
    Σταματήστε τη ζάχαρη, τα ζαχαρούχα ποτά και την ανεξέλεγκτη κατανάλωση κρέατος.

    Μιλάνε κάποιοι για τα εμβόλια όμως η κοκα-κολα δεν νοιάζονται τι περιέχει, για παράδειγμα, κι ας γνωρίζουν πόσο βλαπτική είναι. Ή τα βιομηχανικά κρέατα γεμάτα ορμόνες και αντιβιοτικά. Ή τα συσκευασμένα, υπερ-επεξεργασμένα “τρόφιμα” που μας κάνουν Φρανκενστάιν.
    Άσε μας κυρ-Γρηγόρη, μην προσπαθείς να γίνεις αρεστός στα ευήκοα ώτα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...